«Є ідея!»


Часто у спілкуванні з друзями лунає вислів “Є ідея!”, а якщо це однодумці, які розділяють твої міркування і готові працювати на максимум, аби досягти своєї мети, то можливість їх втілення майже 100%. Гарні приклади тому – студентський фестиваль “Stud Wave”,”Ніч у головному, “Твій простір можливостей”, “Містер університет”, “Хелловін” і багато інших цікавих івентів.
Проєкт “Є ідея!” створений студентським клубом та випускниками Бердянського державного педагогічного університету для того, щоб об’єднати та навчити студентську молодь втілювати крутезні ідеї у життя.

Продовжити читання “«Є ідея!»”

Цифрові інструменти для організації групової роботи студентів в умовах змішаного навчання

Шановні викладачі нашого університету! Пропонуємо взяти участь у тренінгу для викладачів закладів вищої освіти «Цифрові інструменти для організації групової роботи студентів в умовах змішаного навчання».

Продовжити читання “Цифрові інструменти для організації групової роботи студентів в умовах змішаного навчання”

Зустріч з соціальним педагогом вищої категорії

8 жовтня відбувалася зустріч здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 231 Соціальна робота з соціальним педагогом вищої категорії Бердянського муніципального ліцею Мартою Івановою, яка має досвід професійної діяльності понад 15 років.

Продовжити читання “Зустріч з соціальним педагогом вищої категорії”

Триває конкурсний відбір щодо академічної мобільності співробітників в рамках Erasmus+

Триває конкурсний відбір за проєктами академічної мобільності в рамках програми Еразмус+ (КА107).

Продовжити читання “Триває конкурсний відбір щодо академічної мобільності співробітників в рамках Erasmus+”

Подовження людського життя: плюси, мінуси, підводні камені

Фестиваль документального кіно Docudays UA продовжує показ стрічок провідних режисерів. У п’ятницю, 8 жовтня, студентів-журналістів запросили до перегляду фільму «Громадянин Біо» канадської режисерки Тріш Долман.

Продовжити читання “Подовження людського життя: плюси, мінуси, підводні камені”