Професійна комунікація – основний важіль впливу на якість освітньої програми

Сталою традицією є проведення вебінарів, семінарів, панельних дискусій Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти у колі зацікавлених сторін – стейкхолдерів, адже одним із основних його досягнень є комунікація. Але ж пандемія COVID-19 визначила нові вектори розвитку світової спільноти та соціальних інститутів, завдяки яким зустрічі офлайн стали найціннішими і найочікуванішими.

Продовжити читання “Професійна комунікація – основний важіль впливу на якість освітньої програми”

Продовжується співпраця кафедри соціальних комунікацій із організаторами Docudays UA

У четвер, 7 жовтня, відбулася чергова конференц-зустріч здобувачів вищої освіти спеціальності 061 Журналістика та викладачів кафедри соціальних комунікацій Бердянського державного педагогічного університету з модераторами Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA, метою якого є формування активної громадянської позиції й поваги до людської гідності, а також створення можливості для кожного знайомитися зі зразками кращих та актуальних стрічок.

Продовжити читання “Продовжується співпраця кафедри соціальних комунікацій із організаторами Docudays UA”

Можливості для студентів БДПУ: Програма мови та культури у Національному університеті освіти Тайбею (Тайвань)

Наразі БДПУ веде переговори про співпрацю з Національним університетом освіти Тайбею (Тайвань) (National Taipei University of Education). Тайванська сторона вже запрошує двох студентів БДПУ взяти участь у 4-денній безкоштовній англомовній онлайн-програмі мови та культури у Національному університеті освіти Тайбею.

Продовжити читання “Можливості для студентів БДПУ: Програма мови та культури у Національному університеті освіти Тайбею (Тайвань)”