Хореографічне навчання в умовах воєнного стану в Україні: наука і практика

21 жовтня 2022 року відбувся ІV відкритий науково-практичний семінар «Діалог актуальних дискурсів хореографічної освіти: теорія, методика, практика», який було приурочено до 90-річчя Бердянського державного педагогічного університету.

Продовжити читання “Хореографічне навчання в умовах воєнного стану в Україні: наука і практика”

Олімпіада з програмування

Слава Україні!!! У цей нелегкий час в Україні проходить найбільша студентська командна олімпіада з програмування ACM / ICPC або просто ICPC. До складу кожної команди входить три студенти. Протягом 5 годин потрібно розв’язати 13 задач. До участі допускаються студенти вищих навчальних закладів, а також аспіранти першого року навчання.

Продовжити читання “Олімпіада з програмування”

Воркшопи із закордонними фахівцями

Кафедра прикладної психології та логопедії у цьому семестрі організовує для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта серію воркшопів від випускників Бердянського державного педагогічного університету. Основна мета таких зустрічей – обмін досвідом та інтернаціоналізація професійної підготовки фахівців галузі спеціальної та інклюзивної освіти, адже наші випускники та випускниці наразі працюють у різних куточках світу. Це дає чудову можливість студентам не тільки дізнатися нову інформацію, але й розширити власні горизонти подальшого працевлаштування.

Продовжити читання “Воркшопи із закордонними фахівцями”

Науковий студентський батл «Актуальні питання навчання хореографії в умовах воєнного стану в Україні»

Цікавий формат участі студентів-хореографів БДПУ було представлено на ІV відкритому науково-практичному семінарі «Діалог актуальних дискурсів хореографічної освіти: теорія, методика, практика», який приурочено до 90-річчя Бердянського державного педагогічного університету.

Продовжити читання “Науковий студентський батл «Актуальні питання навчання хореографії в умовах воєнного стану в Україні»”

Сертифікати мексиканського Симпозіуму для викладачів БДПУ

Із Заслуженого Автономного Університету Пуебла (Мексика) до БДПУ щойно надіслані сертифікати учасників Десятого Міжнародного Симпозіуму з Мультидисциплінарного Вивчення Пам’яті «Пам’ять геноцидів / Геноциди пам’яті», який відбувся у м. Пуебла 13-14 жовтня 2022 р.

Продовжити читання “Сертифікати мексиканського Симпозіуму для викладачів БДПУ”