Будинок нашого серця

У рамках Тижня педагогіки та з нагоди 90-річчя Бердянського державного педагогічного університету здобувачі вищої освіти 21-ої групи спеціальності «Початкова освіта» факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв представили в режимі онлайн театралізовану виставу «Будинок мого серця» у контексті вивчення дисципліни «Організація та режисура виховних заходів» (модератор – доцент кафедри педагогіки Олександр Голік).

Продовжити читання “Будинок нашого серця”

Свято честі і гідності, відданості і неперевершеного героїзму

Україна на державному рівні вшановує своїх захисників. 14 жовтня — День козацтва, День захисників і захисниць України та 80-річчя створення Української повстанської армії.
Сьогодні, коли Україна відстоює незалежність у повномасштабній війні з російською федерацією, ці пам’ятні дати тісно переплітаються. Їх поєднують боротьба за державність проти московського режиму і тяглість військових традицій.

Продовжити читання “Свято честі і гідності, відданості і неперевершеного героїзму”

Настановча конференція з педагогічної практики бакалаврів факультету філології та соціальних комунікацій

15 жовтня 2022 року для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра було проведено настановчу конференцію, метою якої було забезпечити максимально продуктивну підготовку студентів для проходження навчально-виробничої практики, що відбуватиметься з 17.10.2022 по 09.12.2022.

Продовжити читання “Настановча конференція з педагогічної практики бакалаврів факультету філології та соціальних комунікацій”