Поповнення матеріально-технічної бази

Важко уявити складність умов, у яких сьогодні перебуває Бердянський державний педагогічний університет. Особливо це стосується матеріально-технічної бази закладу, адже практично все обладнання, книги, меблі та інше інше майно залишились в окупованому Бердянську.

Продовжити читання “Поповнення матеріально-технічної бази”

Кураторські години до Пам’яті жертв Бабиного Яру

В останній тиждень вересня Україна згадує про жертв Бабиного Яру, урочища біля Києва, де 29–30 вересня 1941 року відбувся перший масовий розстріл цивільного населення нацистською окупаційною владою. Ці події невимовним болем відгукуються в пам’яті різних етнічних груп України, представники яких загинули в Бабиному Ярі.

Продовжити читання “Кураторські години до Пам’яті жертв Бабиного Яру”

День туризму на гуманітарно-економічному факультеті

Гуманітарно-економічний факультет разом зі здобувачами вищої освіти спеціальності 073 Менеджмент ОПП «Менеджмент» та ОПП «Менеджмент готельного, курортного та туристичного сервісу» 27 вересня відзначили День туризму.

Продовжити читання “День туризму на гуманітарно-економічному факультеті”

Екологія і література. Публічна лекція в межах Міжнародної наукової конференції «Співи Землі: біологія та екологія в літературі та культурі»

22–23 вересня 2022 року кафедра української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства Бердянського державного педагогічного університету проводила Міжнародну наукову конференцію «Співи Землі: біологія та екологія в літературі та культурі», присвячену 90-річчю БДПУ.

Продовжити читання “Екологія і література. Публічна лекція в межах Міжнародної наукової конференції «Співи Землі: біологія та екологія в літературі та культурі»”