Розбір польотів від Студдесанту S016: «ляпи» на логопедичних онлайн заняттях

31 жовтня 2022 року в рамках діяльності Студентського десанту S016 відбувся інформативний онлайн івент для здобувачів вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта на тему: «Розбір польотів від Студдесанту S016: «ляпи» на логопедичних онлайн заняттях».

Продовжити читання “Розбір польотів від Студдесанту S016: «ляпи» на логопедичних онлайн заняттях”

Підтримка під час воєнного стану

Сьогодні, 31 жовтня 2022 року, колектив Бердянського державного педагогічного університету отримав у подарунок від Департаменту освіти і науки Запорізької державної обласної адміністрації 5 ноутбуків для забезпечення освітнього процесу.

Продовжити читання “Підтримка під час воєнного стану”

28 жовтня – день визволення України від військ нацистської Німеччини у Другій світовій війні

У переддень Дня визволення України від військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни, студенти та викладачі гуманітарно-економічного факультету долучилися до відзначення цього державного свята. Починаючи від 2009 року, відповідно до Указу Президента України, 28 жовтня українці вшановують героїчний подвиг і жертовність свого народу у Другій світовій війні.

Продовжити читання “28 жовтня – день визволення України від військ нацистської Німеччини у Другій світовій війні”

Наші у фіналі Ukraine recovery case Championship

28 жовтня 2022 року в м. Києві пройшов фінал Ukraine Recovery Case Championship – всеукраїнського чемпіонату кейсерів із менеджменту серед десяти найсильніших команд з різних куточків країни (CASERS – спільнота, що розвиває кейс-рух в Україні.). Протягом місяця 36 команд вирішували реальні кейси, які потенційно можуть змінювати життя сучасних громад за рахунок знаходження дієвих рішень для розвитку.

Продовжити читання “Наші у фіналі Ukraine recovery case Championship”

Як навчати лексиці в рамках НУШ: майстер-клас від професіонала-практика

Попри складні умови навчання, викликані російською агресією проти України, 28 жовтня 2022 року в режимі онлайн із використанням програми Zoom відбулася зустріч Коробової Ольги Олександрівні, професіонала-практика з багаторічним досвідом роботи в закладах середньої освіти, вчителем вищої категорії, заступника директора з навчально-виховної роботи Бердянської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №16 з поглибленим вивченням іноземних мов,та здобувачів вищої освіти, які навчаються на ОПП Середня освіта (англійська мова і література) (нормативний термін навчання, гарант – доцент Ірина Школа; скорочений термін навчання, гарант – доцент Богдана Салюк).

Продовжити читання “Як навчати лексиці в рамках НУШ: майстер-клас від професіонала-практика”

Приємне спілкування під час zoom-чаювання

Тепла зустріч хореографів відбулася в межах виховної години на кафедрі теорії і методики навчання мистецьких дисциплін факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв. Студентів очікував справжній сюрприз. За ініціативи доцентки Юлії Тараненко відбулося дружнє чаювання, до якого доєдналися педагоги та випускники спеціальності. З багатьох куточків світу протягнулися проміння відкритих усмішок, яскравих спогадів і сподівань.

Продовжити читання “Приємне спілкування під час zoom-чаювання”

Виставка розбитої ворожої техніки на Михайлівській площі у Києві

Здобувачі факультету філології та соціальних комунікацій взяли участь у екскурсії виставкою розбитої ворожої техніки на площі біля Михайлівського собору у Києві, яку організували викладачі факультету Ольга Боговін (кафедра української та зарубіжної літератури та порівняльного літературознавства) та Оксана Халабузар (кафедра іноземних мов та методики їх викладання).

Продовжити читання “Виставка розбитої ворожої техніки на Михайлівській площі у Києві”