Здобувачі БДПУ – переможці обласного етапу конкурсу «Студент року – 2023»

17 листопада 2023 року в Запоріжжі відбулася урочиста церемонія нагородження перможців обласного конкурсу «Студент року – 2023» та віздначення кращих студентів області з нагоди Міжнародного дня студента.

У номінації «Студент – волонтер року 2023» перемогу одержала магістрантка факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв Тетяна Глазкова. Переможцями в номінації «Студентська сім’я року 2023» стали Марина та Євген Петрушевські студенти факультету дошкільної спеціальної та соціальної освіти Бердянського державного педагогічного університету.

Волонтерська діяльність Тетяни Глазкової почалась із грудня 2022 року – це допомога для військових медикаментами, закупка військової амуніції, виїзд в гарячі точки східного напрямку, на кордон з Білоруссю, допомога нашоломниками та маскувальними сітками на авто. Допомога іграшками дітям переселенців Запорізької області, організація і проведення благодійних акцій на підтримку воїнів. Бажаємо Тетяні невичерпної енергії, сил і оптимізму! Нехай Вас оточують тільки добрі справи та позитивні зміни!

Родина Марини та Сергія Петрушевських – це родина медиків, які працюють лікарями виїзної бригади швидкої медичної допомоги в територіальному медичному об’єднанні «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Запорізької обласної ради». Вони вивозять поранених бійців з лінії фронту до госпітальних відділень Запоріжжя та Дніпра. Вчаться в асинхронному форматі, на пари виходять з машин швидкої допомоги, приймальних відділень, зі стабілізаційних пунктів. Дорогі Марино і Євгене! Ми дякуємо вам за кожне врятоване життя, за вашу величезну роботу і самовідданість!

Пишаємося нашими здобувачами! Ви – справжні герої серця і душі, і ваша робота важлива для нас усіх!

Слава Україні! Героям Слава!

За матеріалами відділу соціально-гуманітарної та виховної роботи


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print