Випуск магістрів ФППОМ – 2023!

Випускний здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти  факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв Бердянського державного педагогічного університету – це не лише ще одна яскрава сторінка його історії, а й фінальний акорд студентського життя, яке поєднало мрії та реальність, прагнення до особистісного і професійного зростання.

22 грудня 2023 р. у віртуальній онлайн-залі зібралася дружна факультетська родина, щоб привітати випускників, звернутися зі щирими побажаннями та напутніми словами.  Усі присутні мали можливість поринути в спогади студентського життя здобувачів спеціальності 013 Початкова освіта та погортати разом з ними книгу з незабутніми моментами; насолодитися щасливими митями навчання та реалізацією творчих проєктів наших випускників спеціальності 014 Середня освіта (Хореографія); зануритися у віртуозний світ музичного мистецтва та отримати естетичну насолоду від творчого подарунка випускників спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво).

Із теплими словами привітань до випускників другого (магістерського) рівня вищої освіти звернулися в.о. декана факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв, кандидатка педагогічних наук, доцентка кафедри педагогіки Анжеліка Лесик, а також кандидатка педагогічних наук, доцентка, завідувачка кафедри початкової освіти Лада Чемоніна і кандидатка педагогічних наук, доцентка, завідувачка кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін Віра Бурназова. Від них прозвучали материнські поради: «Дорогі випускники, перш ніж зробити хвилюючий крок уперед, не забудьте взяти з собою все найкраще, що дали вам роки навчання в нашому рідному Університеті. Адже саме Ви є творцями майбутнього нашої країни, тому що дбайливо і наполегливо будете виховувати прийдешні покоління національно свідомих українців, талановитих громадян».

Добрими словами настанов та мотивації до подальшого творчого  зростання щедро поділилися з випускниками їх куратори: кандидатки педагогічних наук, доцентки кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін Світлана Сергієнко та Юлія Тараненко.

Випускники висловили слова глибокої вдячності всім викладачам факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв і керівництву Бердянського державного педагогічного університету за незабутні роки навчання, можливість постійного вдосконалення і набуття нових компетентностей.

Колектив факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв  бажає цьогорічним випускникам магістерського рівня вищої освіти стрімкої кар’єри, наснаги і сил для здійснення амбітних проєктів і втілення їх у життя. Безперечно, вони будуть патріотами факультету, університету, України і сумлінними знавцями своєї справи!

За матеріалами факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print