Удосконалення професійної майстерності – невід’ємна складова якості освіти

Освітній процес у системі вищої школи мають забезпечувати висококваліфіковані науково-педагогічні працівники, опановуючи нові й удосконалюючи раніше набуті компетентності в межах своєї професійної діяльності або галузі знань. Новий зміст освіти вимагає сучасних підходів до професійного розвитку викладачів ЗВО.

Продовжити читання “Удосконалення професійної майстерності – невід’ємна складова якості освіти”

Якісний та чітко регламентований старт – запорука успішного та усвідомленого навчання на спеціальності 231 Соціальна робота

Спеціальність 231 “Соціальна робота” – це одна з найбільш важливих і відповідальних сфер діяльності, яка врегульовує соціальні та гуманітарні аспекти в умовах війни. Допомагає долати складні життєві обставини та наслідки війни окремим особам та соціальним групам. Тому сучасна підготовка соціальних працівників вимагає від здобувачів не тільки присутності на парах, але і усвідомленості цілей, змісту та результатів навчання, а також відповідальності у реалізації свого права на освіту.

Продовжити читання “Якісний та чітко регламентований старт – запорука успішного та усвідомленого навчання на спеціальності 231 Соціальна робота”