Студентський компас: Від А до Я в університеті

22 вересня 2023 р. на факультеті дошкільної, спеціальної та соціальної освіти відбувся надзвичайно корисний захід «Студентський компас: Від А до Я в університеті». Його провели ініціативні та завзяті учасники Студентського десанту S016 для здобувачів вищої освіти першого року навчання спеціальності 016 Спеціальна освіта.

Продовжити читання “Студентський компас: Від А до Я в університеті”

Зустріч у МОН

22 вересня 2023 року в залі засідань колегії Міністерства освіти і науки України відбулася нарада заступника Міністра  Михайла Винницького та заступника директора департаменту вищої освіти – начальника відділу університетської освіти Алли Рибалко з керівниками тимчасово переміщених університетів щодо деяких ініціатив, які стосуються трансформації вищої освіти. Бердянський державний педагогічний університет представляли перша проректорка професорка Ольга Гуренко та вчена секретарка доцентка Ольга Попова.

Продовжити читання “Зустріч у МОН”

Подарунок до дня міста

Минулого тижня наш Бердянськ святкував День міста. Зазвичай це було сонячне, веселе свято, яке збирало на Приморці тисячі бердянців. Лунали привітання, пісні, дитячий сміх. Зараз ті, хто залишився в Бердянську, кажуть, що місто наче зачаїлося, стихло, завмерло.

Продовжити читання “Подарунок до дня міста”