Розширюємо горизонти співпраці

29 вересня 2023 року ректор університету Ігор Богданов завітав у село Космач Косівського району на Івано-Франківщині, де відбулося знайомство з директором Космач-Ставницької гімназії Космацької сільської ради  Линдюком Василем Васильовичем. Ігор Тимофійович відвідав захід, присвячений патріотичній пісні, організований і проведений гімназією.

Продовжити читання “Розширюємо горизонти співпраці”

Міжнародний саміт «W4UA-2023» (Світ для України)

28-29 вересня у м.Жешув (Республіка Польща) проходив міжнародний саміт «W4UA-2023» (Світ для України), в якому взяли участь перша проректорка університету, професор Ольга Гуренко та доцентка кафедри прикладної психології та логопедів Олена Старинська.

Продовжити читання “Міжнародний саміт «W4UA-2023» (Світ для України)”

Правозахисна діяльність як рушій євроінтеграції

Одним з показників демократичного суспільства є дотримання прав людини. У межах співпраці між громадськими організаціями «Світ Толерантності» (Сакартвело) і «Вектор Прав Людини» (Україна) 29 вересня стартувала Школа адвокації для громадських лідерів в Україні та Сакартвело. Проєкт передбачає 6 основних воркшопів і додаткові активності актуальної тематики: “Мета та вектори правозахисної роботи”“Права людини. Міфи і факти”, “Роль неурядового сектору в процесах євроінтеграції”, “Адвокація та способи роботи з наративами”, “Адвокація в соціальних мережах”, “Мультимедійні засоби в агітації”.

Продовжити читання “Правозахисна діяльність як рушій євроінтеграції”

Знайомство із університетом: нормативна база БДПУ

Під такою назвою 27 вересня 2023 року на гуманітарно-економічному факультеті Бердянського державного педагогічного університету (БДПУ) відбулася кураторська година, присвячена огляду нормативної бази університету. Заходи такого роду відкривають перед здобувачами широкі можливості ознайомитися з правилами, регламентами та внутрішніми процедурами, що регулюють активності університету та студентського життя.

Продовжити читання “Знайомство із університетом: нормативна база БДПУ”