Марафон виробничих практик спеціальності 016 Спеціальна освіта розпочато!

На факультеті дошкільної, спеціальної та соціальної освіти 4 курс спеціальності 016 Спеціальна освіта розпочинають свою освітню діяльність з Корекційно-консультативної практики (виробничої).

Продовжити читання “Марафон виробничих практик спеціальності 016 Спеціальна освіта розпочато!”

DONE: перші організаційні зустрічі зі здобувачами

На факультеті дошкільної, спеціальної та соціальної освіти з початку навчального року відбувся ряд організаційних зустрічей із вступниками першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів як денної так і заочної форм навчання зі спеціальностей: 012 Дошкільна освіта, 016 Спеціальна освіта та 231 Соціальна робота.

Продовжити читання “DONE: перші організаційні зустрічі зі здобувачами”

Круглий стіл «Молодь Бердянщини: деокупація і партнерство в інтересах сталого розвитку»

В Бердянському державному педагогічному університеті стало доброю традицією проводити спільно з районною та місцевою владою різного роду заходи під загальною назвою «Молодь Бердянщини», що стало символом єдності містян.

Продовжити читання “Круглий стіл «Молодь Бердянщини: деокупація і партнерство в інтересах сталого розвитку»”

Марафон активностей розпочато

09 вересня 2023 року на базі запорізького гуманітарного хабу “Українське жіноцтво” відбувся інтерактивний освітньо-практичний тренінг з мінної безпеки для активної молоді, волонтерів, студенства. Проект пройшов за підтримки Global Fund for Children.

Продовжити читання “Марафон активностей розпочато”

Засідання Ради молодих учених у новому навчальному році

13 вересня 2023 року відбулось перше розширене засідання Ради молодих учених Бердянського державного педагогічного університету у новому навчальному 2023–2024 н.р.

Продовжити читання “Засідання Ради молодих учених у новому навчальному році”