Продовжуємо працювати і гідно тримати свій освітній фронт

Уже традиційною стала участь науково-педагогічних працівників Бердянського державного педагогічного університету в програмі підвищення кваліфікації «ARS DOCENDI», метою якої є  сприяння вдосконаленню раніше набутих та набуття нових компетентностей у межах викладацької діяльності задля вдосконалення викладання та навчання у вищій школі.

Продовжити читання “Продовжуємо працювати і гідно тримати свій освітній фронт”

SmartWay with BSPU

У період із 28 по 31 серпня у Бердянському державному педагогічному університеті проходив чотириденний інтенсив SmartWay with BSPU. Мета цього проєкту створити комфортне середовище для студентів і викладачів та разом розпочати новий навчальний семестр.

Продовжити читання “SmartWay with BSPU”

Якісна підготовка здобувачів вищої освіти – ключ до щасливого майбутнього

Фахова підготовка майбутніх учителів початкової школи (декан факультету ППОМ докторка педагогічних наук, професорка Людмила Коваль) у Бердянському державному педагогічному університеті передбачає практичне ознайомлення з особливостями інноваційних змін у вітчизняній освіті. Так, здобувачі вищої освіти (спеціальність 013 Початкова освіта) вже два роки мають можливість опановувати курс «Діяльнісний підхід в початковій школі», що  зумовлено положеннями Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та the LEGO Foundation.

Продовжити читання “Якісна підготовка здобувачів вищої освіти – ключ до щасливого майбутнього”

Старт нового навчального року здобувачів вищої освіти спеціальності 014.13 Середня освіта(Музичне мистецтво)

У перший день нового навчального року викладачами кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін були проведені кураторські години зі здобувачами вищої освіти спеціальності 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво).

Продовжити читання “Старт нового навчального року здобувачів вищої освіти спеціальності 014.13 Середня освіта(Музичне мистецтво)”

Посвята у студенти Бердянського державного педагогічного університету

Навчальний рік стартував у Бердянському державному педагогічному університеті в 2023 році традиційно 1 вересня. У Запоріжжі на базі Запорізького національного університету відбувся святковий захід Посвяти у студенти Бердянського державного педагогічного університету, онлайн трансляцію якого змогли подивитися більше 400 здобувачів вищої освіти й викладачів з усіх куточків світу.

Продовжити читання “Посвята у студенти Бердянського державного педагогічного університету”