Дар’я Калюжна – “Міс Студентський лідер”!

Обласний центр патріотичного виховання молоді в лютому ц. р. оголосив конкурс патріотичного спрямування для студентської молоді «Я – Українка!». Цьогорічна тема конкурсу – «Українка – лідер студентського самоврядування». Наш університет представляла студентка Інституту філології та соціальних комунікацій Дар’я Калюжна (заступник голови Студентської ради БДПУ, голова Студради ІФСК).

DSC_0764

Протягом п’яти минулих днів дівчина захищала честь університету в Запоріжжі. З  11 по 15 березня студентка брала участь у різних конкурсах: випікання патріотичного торту для солдатів, тематичні фотосесії, проведення ігрових заходів для дітей на Хортиці, інтелектуальні конкурси та безліч іншого. П’ять днів були розписані щохвилинно: тренінги, дефіле, підготовка творчих номерів…

Дар’я розповідає, що це були найцікавіші дні в її житті. Усі учасниці були, звичайно, гідні перемоги: «Ми навчилися спілкуватися один з одним, а не конкурувати, допомагати, а не залишатись байдужими. Сподіваюсь, що ця дружба залишиться ще на багато років».

DSC_0984 DSC_0816 DSC_0841 DSC_0892

Під час фінальних змагань нашу студентку приїхали підтримати університетські вболівальники: вигукували «кричали», співали пісні та просто підтримували гарний та бойовий настрій. Окремо хочеться виділити гурт «Hot mail» – це справжні професіонали!

DSC_0960

Наша Дар’я Калюжна виборола титул "Міс Студентський лідер" Обласного конкурсу патріотичного спрямування для молоді "Я – Українка 2016". Близько 40 учасниць подавали заявки, з яких 25 пройшли до півфіналу і тільки 12 – до фіналу. Наша Дар’я заслужено отримала титул, який віддзеркалює всю її роботу.

Дякуємо керівництву університету за підтримку. Окремо висловлюємо подяку Інституту філології та соціальних комунікацій (директор – Алла Сердюк) за підтримку Дар’ї Калюжної на конкурсі.

Даші ж бажаємо нових творчих успіхів. Нехай це буде добрим стартом до майбутніх перемог у її житті!

Інформаційний сектор Студради ІФСК БДПУ
Світлини з архіву ради