Профспілкова молодь – запорука стабільного майбутнього!

6-7 квітня ц. р. відбувся виїзний семінар студентського профспілкового  активу на базі Мелітопольського державного педагогічного університету ім. Б.Хмельницького (далі МДПУ). Від нашого університету в ньому взяли участь профспілкові активісти: магістрантка БДПУ, заступник голови профкому по роботі зі студентами Юлія Хаматгораєва, голова профбюро факультету дошкільної, соціальної та спеціально освіти Антон Сердюченко, голова профбюро гуманітарно-економічного факультету Микола Оверченко, голова профбюро факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв Марина Стельмах та голова профбюро факультету філології та соціальних комунікацій Анастасія Єсіпова (див. світлини).

ywuCGRLuYu0 O6JyZ8dzt2Y

Учасники прослухали цикл лекцій з роботи профспілок у світі та в  Україні, а також щодо прав та гарантій осіб, які навчаються у ВНЗ; більш ретельно ознайомились зі стипендіальним забезпеченням в Україні; обмінятися досвідом роботи своїх профспілкових бюро на факультетах та в  університеті.

C4Z2SaSFCRg MPTDLyhyq3A sD9fswjDM_8 Z5iMZlDNsEg

Перед учасниками семінару  виступили голова Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Надія Гринь, заступник голови обласної організації профспілки Юрій Юдін, юрисконсульт обласної організації профспілки Лілія Петрашина, ректор МДПУ Анатолій Солоненко та голова профкому МДПУ Тетяна Дюжикова, яка згодом провела екскурсію університетом, розповіла про важливість роботи профкому для успішного функціонування всього університету.

Семінар пройшов на позитивних нотах та залишив приємні спогади про поїздку.

«Університетське Слово»
(за матеріалами та світлинами
Юлії Хаматгораєвої)