Зустріч з польськими партнерами БДПУ

Цієї середи, 12 червня,  у рамках програми Erasmus+ Академічна мобільність представники Вищої технічної школи в Катовіце (Польща) провели лекцію для студентів і викладачів БДПУ. У складі делегації виступили: декан, професор WST Олександр Остенда, проректор Вищої технічної школи в Катовіце  Магдалєна Вєжбік–Строньська та начальник відділу маркетингу та ІТ Павєл Мікос.

Продовжити читання “Зустріч з польськими партнерами БДПУ”

Літній Краків і парадоксальний В. Домонтович

6 і 7 червня 2019 року в польському Кракові проходила Міжнародна наукова конференція «Віктор Петров-Домонтович: мапування творчості письменника», участь у якій взяла доктор філологічних наук, професор, завідувач кафедри української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства Ольга Харлан.

Продовжити читання “Літній Краків і парадоксальний В. Домонтович”

Студенти-музиканти – лауреати на фестивалі-конкурсі «Майбутнє країни»

7 червня у м. Маріуполь відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс “Майбутнє країни”. У ньому Взяли участь і студенти спеціальності «Музичне мистецтво» факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв БДПУ.

Продовжити читання “Студенти-музиканти – лауреати на фестивалі-конкурсі «Майбутнє країни»”

І Всеукраїнська літня школа освітян “Морський Workshop з професійними Хмарами”

І Всеукраїнська літня школа “Морський Workshop з професійними Хмарами”, яка проходить з 10 по 14 червня 2019 року в м. Бердянськ Запорізької області на перлині півдня України – на косі, базі “Шахтар”. Цей захід організовано для освітян, метою якого є підвищення професійної компетенції. Програмою заплановано проведення воркшопів та тренінгів від відомих спікерів та тренерів, по завершенню навчання в І літній школі “Морський Workshop з професійними Хмарами” буде видано сертифікат про підвищення кваліфікації у кількості 30 годин.

Продовжити читання “І Всеукраїнська літня школа освітян “Морський Workshop з професійними Хмарами””