Професор Ігор Богданов: «Наша мета – інвестувати у майбутнє…»

Теоретичне навчання в БДПУ закінчилось, але робота триває – закінчуються сесії, підсумкові атестації, почалися випускні вечори, попереду вступна кампанія. Університет – організм, що працює безперервно 365 днів на рік.

Ми звернулися безпосередньо до ректора університету Ігоря Богданова з проханням розказати, що відбувається зараз, які мрії і задуми вже втілені у життя, а яких змін чекати найближчим часом.

Продовжити читання “Професор Ігор Богданов: «Наша мета – інвестувати у майбутнє…»”

Опанували та проблеми НУШ знову розглядали

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 17.127.04 у Класичному приватному університеті 19 червня ц. р. відбувся успішний захист дисертації «Підготовка майбутніх учителів до розвитку креативних здібностей учнів у навчально-виховній діяльності початкової школи» аспірантки Людмили Корольової на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук зі спеціальності 13.00.04 – теорія і методика професійної освіти.

Продовжити читання “Опанували та проблеми НУШ знову розглядали”

І кожен фініш – це, по суті, старт…

20 червня 2019 року в актовій залі 1 корпусу БДПУ відбувся випускний вечір бакалаврів факультету філології та соціальних комунікацій Бердянського державного педагогічного університету. Цього року дипломи бакалавра отримали 48 студентів денної та 65 заочної форми навчання.

Продовжити читання “І кожен фініш – це, по суті, старт…”

Запросили в гості до поліції

Студенти-психологи факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв разом із викладачем кафедри психології Черезовою І.О. відвідали Бердянський відділ національної поліції з метою ознайомлення зі специфікою роботи експертів-криміналістів. Студентів зустрів керівник Бердянського сектору Запорізького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Кальчев Ю.В., який провів цікаву екскурсію лабораторіями експертно-криміналістичного сектору.

Продовжити читання “Запросили в гості до поліції”

Зустріч з представниками Посольства США в Україні

У рамках завершення дворічної благодійної програми «English Access Microscholarship Program» 18 червня до стін Бердянського державного педагогічного університету завітав аташе з питань культури Посольства США в Україні Sean O’Hara, помічник аташе Лілія Шило та заступник генерального директора міжнародної неприбуткової організації ‘Project Harmony, Inc.Ukraine’ Олександра Безручко. Вони зустрілися з проректором з науково-педагогічної роботи Вікторією Ліпич та з колегами факультету філології та соціальних комунікацій.

Продовжити читання “Зустріч з представниками Посольства США в Україні”