Участь у ХVІІ Методологічному семінарі з позашкільної освіти, онлайн відкритій лекції «Навчальна програма позашкільної освіти»

10 листопада 2023 р. на базі кафедри позашкільної освіти Українського державного університету імені Михайла Драгоманова відбувся ХVІІ Методологічний семінар з позашкільної освіти, онлайн відкрита лекція «Навчальна програма позашкільної освіти», в якій прийняли участь старша викладачка кафедри ПОТНТ Курило Ольга та здобувачі вищої освіти: 3Т-з – Іванова Світлана, Крупій Наталія та Трайдук Вікторія, м1Т – Астапов Микита, Жук Ірина та Іванченко Андрій.

Продовжити читання “Участь у ХVІІ Методологічному семінарі з позашкільної освіти, онлайн відкритій лекції «Навчальна програма позашкільної освіти»”

ХVІІ Методологічний семінар з позашкільної освіти, онлайн відкрита лекція «Навчальна програма позашкільної освіти»

10 листопада 2023 р. на базі кафедри позашкільної освіти Українського державного університету імені Михайла Драгоманова відбувся ХVІІ Методологічний семінар з позашкільної освіти, онлайн відкрита лекція «Навчальна програма позашкільної освіти».

Продовжити читання “ХVІІ Методологічний семінар з позашкільної освіти, онлайн відкрита лекція «Навчальна програма позашкільної освіти»”

Відновлюємо традиції

На факультеті дошкільної, спеціальної та соціальної освіти довгий час існувала традиція щосеместрово проводити День факультету. Це був урочистий захід, на якому підводилися підсумки діяльності за семестр, ми вітали студентів і викладачів з важливими подіями в житті,нагороджували за досягнення, дарували подарунки, а головне – спілкувалися, і всі знали один одного, незважаючи на різні спеціальності. Але спочатку COVID, а потім війна позбавили нас радості відчувати себе єдиним цілим.

Продовжити читання “Відновлюємо традиції”

Спільнота закоханих у рідний факультет. Іміджевий клуб «AmbassadorFDSSO»

Минулого тижня на факультеті дошкільної, спеціальної та соціальної освіти відбулася презентація проєкту «Ambassador FDSSO» для першокурсників денної та заочної форм навчання, який ще в минулому підкорив серця здобувачів, випускників та викладачів.

Продовжити читання “Спільнота закоханих у рідний факультет. Іміджевий клуб «AmbassadorFDSSO»”

Онлайн-зустріч студентів ГЕФ з американським юристом

10 листопада 2023 року студенти ГЕФ спеціальності 081Право мали можливість поспілкуватися з керівником юридичної фірми «Dunlevy Law PA» Кевіном Данлеві (м. Міннеаполіс, США). На онлайн- зустріч гостя запросив завідувач кафедри правознавства проф. Дмитро Каменський, який протягом 10 років підтримує з К. Данлеві фахові зв’язки та особисті приязні стосунки.

Продовжити читання “Онлайн-зустріч студентів ГЕФ з американським юристом”

Інноваційні воркшопи для колективу Вінницького технічного фахового коледжу

8 і 10 листопада у межах Школи для підвищення кваліфікації педагогічних працівників, що впроваджує Національний університет “Києво-Могилянська академія”, доценти кафедри іноземних мов і методикик викладання БДПУ Ірина Школа та Богдана Салюк виступили як запрошені спікери і провели воркшопи “Оптимізація навчання через гейміфікацію та ігровий підхід” та “Психологічна стійкість: майстерність управління емоціями” для педагогічного колективу Вінницького технічного фахового коледжу.

Продовжити читання “Інноваційні воркшопи для колективу Вінницького технічного фахового коледжу”