Виробнича практика – перша сходинка до майбутньої професії вчителя біології та основ здоров’я

22 листопада 2023 року відбулася звітна конференція здобувачів вищої освіти 3 курсу освітньо-професійної програми «Біологія та здоров’я людини. Фізична реабілітація» першого (бакалаврського) освітнього рівня спеціальності 014.05 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини).

Продовжити читання “Виробнича практика – перша сходинка до майбутньої професії вчителя біології та основ здоров’я”

«(Не) дрібниці в стосунках»

21 листопада 2023 р. в межах щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» на факультеті психолого-педагогічної освіти та мистецтв Бердянського державного педагогічного університету проведено тренінг «(Не) дрібниці в стосунках». Метою заходу було висвітлити та проаналізувати питання, що стосуються  загального розуміння особливостей проблеми домашнього насильства, зокрема, психологічного насильства та розбір практичних кейсів про те, як запобігати психологічному насильству, та як діяти у стосунках, в яких воно вже відбувається (як у ролі постраждалої людини, так і в ролі кривдника/-ниці та свідка).

Продовжити читання “«(Не) дрібниці в стосунках»”

Загальноуніверситетський захід до Дня Гідності та Свободи

21 листопада 2023 року університетська родина Бердянського державного педагогічного університету відзначила День Гідності та Свободи. Цього дня, з інтервалом у дев’ять років, розпочалися дві доленосні для сучасної України події: Помаранчева революція 2004-го та революція Гідності 2013-го. Ці події показали нам, сучасним українцям, справжню ціну свободи. Але разом із тим засвідчили, що ціна несвободи завжди вища. Сьогодні українці вшановують пам’ять людей, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору.

Продовжити читання “Загальноуніверситетський захід до Дня Гідності та Свободи”

День Гідності та Свободи України

День Гідності та Свободи – це важлива дата в історії України. 21 листопада 2013 року розпочалися Євромайданові протести, які призвели до Революції Гідності. Ці події стали символом боротьби за свободу та демократію в Україні.

Продовжити читання “День Гідності та Свободи України”

Тиждень студента на факультеті фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти

З 13 по 18 листопада на факультет фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти пройшов «Тиждень студента», де наші здобувачі мали змогу взяти участь у різноманітних заходах від викладачів та студентської ради факультету.

Продовжити читання “Тиждень студента на факультеті фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти”