«Гран-прі» наших «МарЛен»івців

31 жовтня ц. р.  народний ансамбль естрадного танцю «МарЛен» Бердянського державного педагогічного університету брав участь у національному конкурсі мистецтв «Зорныя кветкі»  в Україні, який проходив у Маріуполі. Щорічно цей конкурс проходить у Мінську (Республіка Білорусь). У цьому ж році представники Білорусії та України об’єдналися для здійснення конкурсу з метою виявити та розкрити талановитих, яскравих виконавців.

мариуполь 3

Університетські таланти – студенти спеціальності «Хореографія» дуже вразили вимогливе журі та отримали найвищу нагороду – «Гран-прі». Були виконані хореографічні постановки «Мама» та «На горі мак».

мариуполь 2 мариуполь 4 мариуполь 5 мариуполь1

Тепер Народний ансамбль естрадного танцю «МарЛен» може представити нашу рідну Україну на міжнародному конкурсі в Мінську (Республіка Білорусь).

1 - 0001 1 - 0002

 

«Університетське Слово»
(за матеріалами та світлинами
кафедри хореографії)

Свято осені

Коли дні стають коротшими, а ночі холоднішими, кожному із нас хочеться знову відчути тепло і затишок. Багатьом осінь здається похмурою і дощовою порою року, в якій не залишається місця для свята, але недарма існує така приказка: «Хочеш щось зробити добре – зроби це сам».

3 11

Саме тому 27 жовтня ц. р. волонтерський загін «Крок на зустріч» спільними зусиллями з реабілітаційним центром «Турбота» влаштували вихованцям закладу «Свято осені».

22 (1) 4 78

Позитивні герої Пані Осінь, Зайчик та Лисичка дарували дітям радісні моменти та щасливі хвилини. Протягом свята наші волонтери разом із учнями співали пісні, розповідали вірші, танцювали, а також грали в різноманітні ігри.  Кожна дитина мала шанс продемонструвати свій талант, отримавши за це подарунок.

66

Студенти разом із дітьми отримали море позитивних емоцій та заряд енергії від влаштованого свята та спілкування з вихованцями закладу. «Ми щиро сподіваємося, що завдяки нашій участі у святі, осінь набула яскравих фарб і стала дійсно золотою порою!» – поділились враженнями наші волонтери.

Волонтери загону «Крок на зустріч»,
Світлини з архіву кафедри
прикладної психології та логопедії ФДССО