Про неформальну освіту: рівний-рівному

Наприкінці листопада, Наталя Рибнікова, здобувачка І курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 231 Соціальна робота провела онлайн-лекцію про неформальну освіту. Захід був організований для здобувачів заочної форми навчання в рамках освітньої компоненти «Технології неформальної освіти» під керівництвом кандидата педагогічних наук, доцента Катерини Петровської, завідувачки кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти.

Продовжити читання “Про неформальну освіту: рівний-рівному”

Дистанційний конкурс хореографічної майстерності «Танець – це життя!»

За традицією кафедра теорії та методики навчання мистецьких дисциплін проводить конкурс хореографічної майстерності «Танець – це життя!». У цьому році в умовах карантинних обмежень – це дистанційний формат.

Продовжити читання “Дистанційний конкурс хореографічної майстерності «Танець – це життя!»”

Науково-практичний семінар «Епоха діджиталізації»

2 та 9 грудня викладачами кафедри комп’ютерних технологій  в управлінні та навчанні й інформатики доцентами  Наталією Кравченко та Ларисою Горбатюк проведено у межах проєкту  «Зміни педагогічних факультетів та університетів у 21 столітті» за підтримки Чеської агентури з розвитку науково-практичний семінар «Епоха діджиталізації».

Продовжити читання “Науково-практичний семінар «Епоха діджиталізації»”

«Таємниці успішного вчителя» від Ганни Української

Популяризація професії вчителя іноземної мови та формування професійних компетентностей студентів є першочерговими завданнями Школи Молодого Вчителя, що вже декілька років працює при кафедрі іноземних мов і методики викладання.

Продовжити читання “«Таємниці успішного вчителя» від Ганни Української”

Свято наближається

Холодний вівторок, 8 грудня, об’єднав у теплій атмосфері студентів та викладачів факультету філології та соціальних комунікацій Бердянського державного педагогічного університету на відкритті новорічної ялинки в 5б корпусі.

Продовжити читання “Свято наближається”