Такий щедрий Миколай!!!

Цьогоріч університетська Благодійна Скриня «ДоброДій» (БДПУ) знову долучилася до традиційної доброчинної акції парафіян церкви святого Івана Хрестителя з американського міста Нюарку «Смачні торбинки» – вам на свята».

Продовжити читання “Такий щедрий Миколай!!!”

В БДПУ пройшла конференція SIQ кросконтинентального масштабу

Наука, інновації, якість – це основні важелі та рушії розвитку суспільства. Адже саме інновації в науці та високі стандарти якості здатні забезпечити сталий розвиток країни та конкурентоспроможність на світовій арені.

Продовжити читання “В БДПУ пройшла конференція SIQ кросконтинентального масштабу”

Робоча зустріч факультету фізичної культури спорту та здоров’я людини Бердянського державного педагогічного університету з природничим факультетом Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка

У процесі підготовки та вдосконалення освітньо-професійної програми «Біологія та здоров’я людини. Фізична реабілітація» кафедрою біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації проводяться періодичні обговорення, консультації з кафедрами інших закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку фахівців зі спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини).

Продовжити читання “Робоча зустріч факультету фізичної культури спорту та здоров’я людини Бердянського державного педагогічного університету з природничим факультетом Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка”

Презентація стартапів здобувачами вищої освіти опп «менеджмент готельного, курортного та туристичного сервісу». Пітч-дек.

Розвиток стартап культури в українських університетах та підприємницьких навичок у здобувачів вищої освіти і викладачів є критично важливою складовою створенням ефективної екосистеми розвитку інноваційного підприємництва в Україні.

Продовжити читання “Презентація стартапів здобувачами вищої освіти опп «менеджмент готельного, курортного та туристичного сервісу». Пітч-дек.”

Захист курсових робіт з методик НУШ в умовах дистанційного навчання

Курсова робота з методик навчання освітніх галузей в початковій школі виконується з метою закріплення та поглиблення компетентностей, одержаних здобувачами першого рівня вищої освіти. Саме ця робота допомагає систематизувати отримані теоретичні знання, демонструє рівень педагогічного мислення, ступінь оволодіння інноваційними формами, методами дослідження в контексті НУШ, сприяє набуттю навичок проведення експериментальних досліджень під час виробничої практики в реальних умовах освітнього процесу ЗЗСО.

Продовжити читання “Захист курсових робіт з методик НУШ в умовах дистанційного навчання”