Онлайн святкування-вчителювання

Студенти факультету філології та соціальних комунікацій БДПУ, здобувачі різних курсів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 035 Філологія, спеціалізації 035.041 германські мови та літератури (переклад включно) та 014 Середня освіта, предметної спеціальності 014.021 англійська мова і література, які є учасниками проєкту English Acceess Microscholarship Program, отримали новий досвід викладання онлайн!

Продовжити читання “Онлайн святкування-вчителювання”

Арт-терапевтичне заняття «Мандала опори» в рамках психологічної підтримки здобувачів вищої освіти під час карантину

В цей нелегкий час карантину всі ми маємо недостатню кількість безпосередньої взаємодії один з одним, а також змушені швидко адаптуватися до нових умов. Студенти і викладачі відчувають ще більше напруження через зміну формату навчання. Тому 17 грудня 2020 року викладач кафедри прикладної психології і логопедії Бердянського державного педагогічного університету —  Тетяна СУЩИНСЬКА, разом зі здобувачами вищої освіти 302 ДО групи ФДССО, провели онлайн арт-терапевтичне заняття «Мандала опори» в рамках психологічної підтримки здобувачів вищої освіти під час карантину.

Продовжити читання “Арт-терапевтичне заняття «Мандала опори» в рамках психологічної підтримки здобувачів вищої освіти під час карантину”

Підтримуємо принципи академічної доброчесності на кафедрі прикладної психології та логопедії

Академічна доброчесність є важливим фактором успішності закладів вищої освіти, їх науково-педагогічних працівників, наукових і педагогічних працівників, а також випускників. На ній базується довіра колег, роботодавців, замовників освітніх і наукових послуг, спонсорів, грантодавців, інших партнерів, необхідна для належного ресурсного забезпечення якісної вищої освіти і наукових досліджень. Питання академічної доброчесності є актуальними для сучасного суспільства тому і стали одним з напрямків роботи кафедри прикладної психології та логопедії. 

Продовжити читання “Підтримуємо принципи академічної доброчесності на кафедрі прикладної психології та логопедії”

«Експедиція» в сучасну українську історіографію

Карантин – гарний час для того, щоб взятися до прочитання важливих та цікавих книжок. Надихаючись прикладом читацького клубу кафедри української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства, Рада молодих учених гуманітарно-економічного факультету провела «експедицію» в сучасну українську історіографію.

Продовжити читання “«Експедиція» в сучасну українську історіографію”