Викладачі спеціальності «Хореографія» Юлія Тараненко та Наталя Кривунь узяли участь в онлайн програмі Міжнародного фестивалю сучасного танцю “Простір танцю”. Викладачі мали змогу преглянути дві вистави “Рамбер. Триптих” (Сопотський театр танцю, Польща) та “Red Room” (Totem Dance Theatre, Україна).

Продовжити читання “”

Участь кафедри дошкільної освіти в міському методичному об’єднанні

15 грудня на базі кафедри дошкільної освіти відбулося засідання методичного об’єднання вихователів-методистів м. Бердянська з теми «Стратегія впровадження освіти для сталого розвитку в освітній процес ЗДО». Засідання було організовано на платформі Zoom.

На початку зустрічі керівник міського методичного об’єднання, вихователь–методист ЗДО № 41 «Казка» Тетяна Володимирівна Воронкіна привітала всіх учасників та визначила мету заходу: оновлення змісту, форм і засобів освітньої діяльності відповідно до суспільних запитів шляхом впровадження освіти для сталого розвитку в практику роботи ЗДО.

Продовжити читання “Участь кафедри дошкільної освіти в міському методичному об’єднанні”

Добрі справи майбутніх вихователів під час карантину

З 14 грудня на факультеті дошкільної, спеціальної та соціальної освіти традиційно почала працювати майстерня добрих справ з виготовлення новорічних іграшок до Дня Святого Миколая та Новорічних свят. Особливістю цього воркшопу було не лише навчити майбутніх вихователів виготовленню м’яких  іграшок з фетру та новорічних прикрас для ялинки, а й розкрити у здобувачів вищої освіти творчі здібності. У процесі роботи учасники вкладали частинку своєї душі, тепло рук і найкращі побажання в кожну іграшку, яку потім подарують дітям.

Продовжити читання “Добрі справи майбутніх вихователів під час карантину”