Урочисте онлайн-відкриття Access Program у БДПУ

2 грудня 2020 року відбулася офіційна церемонія відкриття нової групи програми English Access Microscholarship Program (Access Program), що є дворічною програмою Стипендій Посольства США з вивчення англійської мови за підтримки Державного департаменту США. У Бердянську Access Program впроваджується вже четвертий рік поспіль на базі факультету філології та соціальних комунікацій БДПУ, координаторами є громадські організації «Українській Центр Громадянських Ініціатив «Світло» та «Інститут громадського розвитку «Ортега-і-Гасет». 

Продовжити читання “Урочисте онлайн-відкриття Access Program у БДПУ”

До Дня Збройних сил України

День Збройних сил України був встановлений постановою Верховної Ради України в 1993 році. Це свято відзначається щорічно 6 грудня – в день ухвалення в 19991 році Закону України «Про Збройні сили України».

Продовжити читання “До Дня Збройних сил України”

Майстер-клас для майбутніх педагогів-музикантів

В університеті стало доброю традицією запрошувати педагогів-практиків для передачі цінного досвіду молодому поколінню. Так, 27 листопада 2020 року кафедра теорії та методики навчання мистецьких дисциплін організувала для викладачів і здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Середня освіта (музичне мистецтво та англійська мова)» онлайн-зустріч з директором Бердянської дитячої музичної школи, викладачем по класу фортепіано Максимом ЛУК’ЯНЧИКОВИМ .

Продовжити читання “Майстер-клас для майбутніх педагогів-музикантів”

            27 листопада для студентів 1 курсу спеціальності “Хореографія” була проведена онлайн-конференція “Бібліогід: академічна доброчесність та пошук інформації”.

         Розпочалась конференція з виступу редакторки, бібліотекарки Галини Володимирівни Потапенко, яка ознайомила учасників з  інформацією про сутність поняття «академічна доброчесність» та електронними ресурсами бібліотеки БДПУ.

Продовжити читання “”