Кращі з кращих

Добре тому,

хто навчився вчитися

Менандр

Студенти БДПУ здавна славляться своїм розумом та талантами. Вони  завжди беруть участь у різноманітних міських, районних та обласних змаганнях та конкурсах, здобуваючи призові місця і доводять, що БДПУ дійсно вартий уваги. Наш університет також не гає часу та створює власні традиції. Однією з таких традицій є конкурс «Студент року». Вже багато років поспіль жовтень стає хвилюючим для багатьох студентів, які вражають своїми успіхами у навчанні та особистому розвитку. Адже саме такі студенти мають змогу взяти участь у цьому конкурсі.

Продовжити читання “Кращі з кращих”

Зустріч з бізнесом

16 та 18 грудня 2020 року відбулися зустрічі здобувачів вищої освіти ОПП «Менеджмент готельного, курортного та туристичного сервісу» з представники сектору HoReCa (учасники ринків громадського харчування та готельного господарства) м. Бердянськ – Міроненко Юлією (представниця ресторанного бізнесу) та МіхметомТемеллі(представник туристичного бізнесу).

Продовжити читання “Зустріч з бізнесом”

Звітна конференція з виробничої практики

21 грудня 2020 року в режимі онлайн відбулася звітна конференція з виробничої практики студентів 4 курсу факультету філології та соціальних комунікацій спеціальності «Середня освіта (Мова і література (англійська)). Болгарська мова».

Продовжити читання “Звітна конференція з виробничої практики”

Читаємо, аналізуємо, робимо висновки: на кафедрі літератури відбувся захист курсових робіт

19 грудня на Миколая на кафедрі української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства відбувся захист курсових робіт студентів 3-го курсу спеціальності 035 Філологія (германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська).

Продовжити читання “Читаємо, аналізуємо, робимо висновки: на кафедрі літератури відбувся захист курсових робіт”

Вітаємо Антона Сердюченка, провідного фахівця з інноваційної діяльності, асистента кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти з проходженням конкурсу і обранням Послом європейської молоді!

Посли європейської молоді – це динамічна європейська мережа, що об’єднує активних молодих людей віком від 16 до 26 років з Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Республіки Молдова, України та держав-членів Європейського Союзу.

Продовжити читання “Вітаємо Антона Сердюченка, провідного фахівця з інноваційної діяльності, асистента кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти з проходженням конкурсу і обранням Послом європейської молоді!”

Захист курсових робіт студентів-логопедів

Важливою складовою професійної підготовки майбутніх фахівців є науково-дослідна робота, яка, з одного боку, дозволяє реалізувати на практиці знання та навички, набуті під час вивчення спеціальних дисциплін навчального плану, з іншого – зорієнтована на власні інтереси та науковий пошук здобувачів.

Продовжити читання “Захист курсових робіт студентів-логопедів”

Стипендіати Фонду імені Катерини Ковшевич (США) у 2020–2021 н. р.

У 2020–2021 навчальному році 23 студенти Бердянського державного педагогічного університету отримали стипендії на навчання від Фонду імені Катерини Ковшевич (США).

Продовжити читання “Стипендіати Фонду імені Катерини Ковшевич (США) у 2020–2021 н. р.”