Красиві, талановиті, розумні, креативні…

І це все про них – учасниць неймовірно цікавих сьогоднішніх «перегонів» за високе звання  «Міс Університет 2017». Традиційно це захоплююче дійство проходило в головній актовій залі БДПУ напередодні 8 Березня. Шанувальники краси, молодості, вишуканості та члени журі оцінювали аплодисментами та балами представниць всіх шести факультетів та економіко-гуманітарного коледжу БДПУ.

_DSC8877 _DSC8886 _DSC8891 _DSC8895

На початку урочистя чарівну половину університетського колективу із завтрашнім святом 8 Березня щиро здоровили перший проректор БДПУ, професор Ольга Гуренко та голова профкому, депутат Бердянської міської ради, доцент БДПУ Віталій Лола.

_DSC8947 _DSC8986 _DSC8987 _DSC9009

Університетський конкурс краси – це не звичайне свято для вродливих університетських дівчат, яких у нас, звичайно, чимало, а особливе, серйозне дійство, на якому привертає до себе увагу лише найдостойніша з усіх семи конкурсанток.

_DSC9034 _DSC9053 DSC_0388 DSC_0428

Сьогоднішньому святу передувала важка та клопітка робота, що ввібрала в себе не один тиждень тренувань, величезну кількість затраченого часу, сил, енергії й нервів, звичайно. Але конкурсанткам це пішло на користь, адже якими чарівними, зворушливими, милими й красивими вони були на сцені!

DSCN3428 DSCN3434 DSCN3446 DSCN3448

Ми стали свідками чарівного дійства, в якому наше компетентне журі, можливо, зі деякими суперечками, але все ж таки прийняло рішення про неї – «найдостойнішу з усіх достойних» і оголосило:


почесне звання «Міс Університет 2017» виборола й корону   переможниці отримала – студентка 2 курсу економіко-гуманітарного коледжу БДПУ Наталія Авер`янова!

DSCN3451

Віце-міс стала – Лоліта Богуш, Міс Грація – Оксана Олійник, Міс Натхнення – Олександра Отришко, Міс Чарівність – Анастасія Єсіпова, Міс Привабливість – Тетяна Єфименко, Міс Глядацьких Симпатій – Альона Барат!

Усім учасницям конкурсу вручили почесні стрічки, що засвідчували їх перемогу в різних номінаціях. Без нагород та цінних подарунків, квітів, привітань і поцілунків не залишилася жодна з них…

 Вітаємо чарівну Наталію із заслуженою перемогою!

«Університетське Слово»
Світлини Павла Тєлькі, Дар`ї Калюжної та редакції

 

У пошуках абітурієнтів

Наприкінці минулого тижня до шкіл селища міського типу Чернігівки завітали  голова профспілкового комітету Бердянського державного педагогічного університету, депутат Бердянської міської ради Віталій Лола, декан факультету фізичного виховання, професор, кандидат наук з фізичного виховання та спорту Сергій Кушнірюк, старший викладач кафедри дошкільної освіти Аліна Луб’янова та відповідальний секретар приймальної комісії університету Марія Скурська.

2 5

Метою візиту – проведення зустрічей із випускниками Чернігівської спеціалізованої школи "Надія" та Опорного закладу «Чернігівська ЗОШ І-ІІІ ступенів».

Діти зацікавлено слухали розповіді про університет в цілому та про факультети, зокрема; про різноманітне студентське життя, профспілкову діяльність…

6 7

Багато питань майбутніх абітурієнтів стосувалося нюансів і нововведень в цьогорічній вступній кампанії.

Віталій Лола та Сергій Кушнірюк також мали ділову зустріч із головою Чернігівської районної державної адміністрації Віктором Дудукаловим.

«Університетське Слово»
(за матеріалами та світлинами
 Марії Скурської)

Флешмоб сильних – для красивих

Сьогодні, 7 березня, напередодні завтрашнього чистого, теплого свята, студенти та викладачі факультету фізичного виховання вирішили по-своєму зворушити університетське жіноцтво, організувавши чоловічий флешмоб багаторазового віджимання від землі на свіжому повітрі. 110 учасників (в основному студентів факультету) під музичний супровід продемонстрували 2200 віджимань!

_DSC8821 _DSC8826 _DSC8830 _DSC8841

Так і знайте, дівчата, що в нашому університеті зростає покоління сильних та мужніх, які готові в будь-яку хвилину захистити і вас, і рідну Батьківщину!

_DSC8847 _DSC8849 _DSC8850 _DSC8858

Учасників флешмобу вітали перший проректор БДПУ, професор Ольга Гуренко, голова комітету профспілки, депутат Бердянської міської ради Віталій Лола та декан факультету, професор Сергій Кушнірюк.

«Університетське Слово»
Світлини Павла Тєлькі
(Студклуб)

Такий цікавий перший тиждень…

Корекційно-реабілітаційна практика майбутніх соціальних педагогів – студентів факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти на базі Бердянської  ЗОШ №11 розпочалася активно та дуже цікаво. Якраз на початок практики у школі йшла підготовка до нового виду учнівського заходу: смарт-вечірки. Допомога практикантів виявилась дуже вчасною та радо прийнятою соціальним педагогом школи та педагогом-організатором.

JGT3-FTfTrs h4UZWH73tdM

Уже в перші дні майбутні студенти організували оформлення інформативних стендів, необхідних елементів для поділу учнів на команди, склали завдання для квесту та актового залу, де й проходив захід.

Смарт-вечірка «Твій безпечний Інтернет» відбулася 2 березня, під час якої діти отримали достатній рівень інформації про розумне користування веб-сторінками, ознайомились із позитивними та негативними сторонами всесвітньої мережі Інтернет, дізнались про можливі ризики, серед яких є віруси, хакерство, кібербулінг та інше.

pVNgo5jzVoU qz7bDSDdZdA

Тренери, у ролі яких виступали практиканти та старшокласники з агіт-бригади школи, під керівництвом соціального педагога та педагога-організатора, підготували учням 6 станцій, на яких діти ознайомлювались з необхідною інформацією та виконували творчі завдання за 5 хвилин. Для того, щоб учні отримали досвід роботи у команді, розширили своє шкільне коло знайомств, спробували себе в різних ролях та для розвитку творчого потенціалу, учнів 5-7 класів   розподілили на 12 команд за кольорами (див. світлини).

…Учнівський захід такого плану у нашому місті на рівні школи проводився вперше і викликав багато позитивних емоцій та вражень як в учнів так і в організаторів смарт-вечірки. Подачу актуальної інформації в розважальній формі діти сприйняли дуже позитивно.

NrO93A6Jg0A-1

У продовження квестів дітям продемонстрували постановки (міні- сценки) агіт-бригади школи на тему безпечного Інтернету… Усім учасникам забезпечила позитивний та запальний настрій новостворена шкільна співоча група «One Way». Завершилась смарт- вечірка для учнів 5-7 класів жвавою шкільною дискотекою, звичайно, під наглядом вчителів, організаторів та тренерів.

Практиканти отримали неоціненний досвід для власної майбутньої соціально-педагогічної діяльності і вважають, що смарт-вечірка є новою формою корисного дозвілля для підлітків і має великі шанси на подальше впровадження в усіх школах міста для різнобічного розвитку учнів.

Перший тиждень практики майбутніх соціальних педагогів розпочався в активному творчому режимі. ЗОШ № 11 радо прийняла практикантів, одразу включила всіх в робочий процес та не побоялась розподілити між нами, студентами 4 курсу, відповідальні ролі в організації нового заходу. Вже складено план роботи на ще 2 тижні практики, і студентів очікує повноцінне професійне навантаження для засвоєння досвіду майбутньої соціально- педагогічної роботи в загальноосвітніх школах.

Студенти 403 групи
факультету дошкільної, спеціальної
та соціальної освіти БДПУ