Зустріч із майбутніми абітурієнтами

Для проведення якісної вступної кампанії 2017 року в університеті проводиться ряд профорієнтаційних заходів серед випускників шкіл та коледжів Бердянська та Бердянського району. Так, учора, 16 березня, викладачі факультету фізико-математичної, комп'ютерної та технологічної освіти університету провели профорієнтаційну роботу в Бердянському економіко-гуманітарному коледжі, де зустрілись із цьогорічними випускниками.

IMG_6829 IMG_6830

Була проведена агітаційно-інформаційна робота серед потенційних вступників: надавалася інформація про навчальний заклад, правила прийому та умови навчання в університеті. Майбутні абітурієнти отримали інформаційні матеріали та відповіді щодо умов вступу до університету від відповідального секретаря приймальної комісії М. М. Скурської.

IMG_6831

Приємно відзначити, що викладачі коледжу тепло згадували своїх випускників, які нині є студентами або вже отримали дипломи  нашого університету.

Майбутні бажані абітурієнти з задоволенням слухали цікаві розповіді про університет, факультет, окремі спеціальності викладачів Г. М. Алексєєвої, Ю. Ю. Белової, П. Г. Буянова, Д. Я. Вертипороха, Л. А. Данік, Оніщенко С. В., М. М. Скурської, І. В. Шерстньової, М. М. Шурденко.

Дмито Вертипорох,
старший викладач кафедри трудового навчання та технологій факультету фізико-математичної, комп’ютерної і технологічної освіти БДПУ
Світлини з архіву факультету

За ними – майбутнє

Минулої середи, 15 березня, на гуманітарно-економічному факультеті БДПУ відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам. У конференц-залі БДПУ зібралися рідні та близькі, викладачі факультету, гості та самі винуватці події. Шістдесят чотири магістри денної та заочної форм навчання закінчили в цьому році магістратури за спеціальністю "Управління навчальним закладом" і "Фінанси та кредит". Вважаємо, що це гідне поповнення фахівців у галузі освіти та економіки. Шістнадцять дипломів із відзнакою вручили кращим із кращих.

_DSC9560 _DSC9585 _DSC9598 _DSC9620

Випускників вітали: перший проректор БДПУ, професор Ольга Гуренко, проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Вікторія Ліпич, представники деканату, викладачі випускових кафедр.  Говорили про високу підготовку фахівців, про потребність таких спеціалістів, особливо зараз, в період серйозного  реформування. Висловлювали найщиріші побажання успіхів, творчості, кар'єрних злетів, гараздів.

_DSC9636 _DSC9639 _DSC9642 _DSC9630

Ми впевнені, що наші магістри отримали достойні знання, які зможуть застосувати на практиці; що за ними – майбутнє національної економіки, національної освіти.

Тамара Макаренко,
декан гуманітарно-економічного факультету
Світлини з архіву факультету

Наші в науці!

У Маріупольському державному університеті 10 березня 2017 р. проходив ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі соціальних комунікацій, у якому взяла участь наша студентка 5 курсу факультету філології та соціальних комунікацій Дар’я Карпенко. Вітаємо Дар’ю із визнанням у царині науки і почесною нагородою!

17349408_1333570796734638_1847323364_o (1)

кафедра соціальних комунікацій
факультету філології та соціальних комунікацій БДПУ

Подяка доктору від редколегії

БезымянныйНе є секретом, що про нашого доктора фізико-математичних наук, професора кафедри прикладної фізики та математичного моделювання факультету фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти Валерія Кідалова добре знають не тільки в Україні, а й у світовому науковому просторі…  Про це, зокрема, свідчить недавня подяка, яку науковець отримав від редколегії міжнародного журналу «Journal of Luminescence». А його стаття “Photoluminescent and structural properties of GaN thin films obtained by radical-beam gettering epitaxy on porous GaAs (001)” ,опублікована в цьому журналі, виявилася затребуваною. 673 науково-дослідних інститутів придбали цю статтю і 67 авторів наукових статей в своїх публікаціях з різних країн (Японії, Малайзії, КНР, ЕС та інші) процитували її.

Журнал видає Elsevier BV – видавництво в Нідерландах. Науковий журнал Journal of Luminescence включений до Бази Даних Scopus.

Пишаємося!

«Університетське Слово»