Реалізовуючи право на освіту впродовж життя

Сьогодні в академічних колах активно обговорюються питання залучення студентів до неформальної та інформальної освіти. Ще кілька років тому ми, здається, не знали таких назв, а зараз вони включені до нашого лексикону і навіть закріплені на законодавчому рівні. Так, у статті 8 Закону України «Про освіту» наголошується: «Особа реалізує своє право на освіту впродовж життя шляхом формальної, неформальної та інформальної освіти. Держава визнає ці види освіти, створює умови для розвитку суб’єктів освітньої діяльності, що надають відповідні освітні послуги, а також заохочує до здобуття освіти всіх видів».

Продовжити читання “Реалізовуючи право на освіту впродовж життя”

Зустріч майбутніх хореографів – фітнес тренерів зі студентською радою ФППОМ та студентською радою університету

Не звертаючи увагу на відстань, студентська рада факультету та університету зустрілася зі студентами та викладачами спеціальності 014 Середня освіта (Хореографія. Фітнес). Зустріч відбулася на платформі ZOOM 11 листопада, на якій було присутньо близько 40 здобувачів денної та заочної форм навчання.

Продовжити читання “Зустріч майбутніх хореографів – фітнес тренерів зі студентською радою ФППОМ та студентською радою університету”

І знову нас осяяло Азовським зорепадом!

14-го листопада 2020 року відбулася церемонія нагородження переможців ХІ Регіонального конкурсу в галузі вокального та інструментального мистецтва «Азовський зорепад», що проходив у цьому році в дистанційному форматі. Незважаючи на складну ситуацію, пов’язану із запровадженням карантину, у тому числі у позашкільних мистецьких закладах, наші учасники знайшли можливість надіслати нам свої мистецькі доробки як у вокальній, так і в інструментальній номінаціях.

Продовжити читання “І знову нас осяяло Азовським зорепадом!”

Приємні спогади організації освітнього процесу за ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування»

В умовах становлення національної економіки, активізації інвестиційних й інноваційних зв’язків, розвитку міжнародних зв’язків діяльність страхових компаній набуває все більшого значення у фінансовій системі держави. Основною функцією страхування є забезпечення захисту. Ефективне функціонування страхового ринку є базисом фінансової безпеки.

Продовжити читання “Приємні спогади організації освітнього процесу за ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування»”

«Інноваційне підприємництво» в університеті

У рамках навчальної дисципліни «Управління інноваціями» для здобувачів вищої освіти 4 курсу гуманітарно-економічного факультету спеціальності 073 Менеджмент освітньо-професійної програмиМенеджмент готельного, курортного та туристичного сервісу запровадженонавчальний курс «Інноваційне підприємництво та управління стартап проектами».

Продовжити читання “«Інноваційне підприємництво» в університеті”