Освіта упродовж життя як чинник людського розвитку

Одним із найважливіших напрямків діяльності сучасного викладача є професійне самовдосконалення, удосконалення фахових компетентностей та навчання упродовж життя, а для здобувачів вищої освіти – отримання результатів навчання у неформальній та інформальній освіті, яка сьогодні набуває все більшої актуальності  .

Продовжити читання “Освіта упродовж життя як чинник людського розвитку”

Зустріч студентської ради ФФКСЗЛ зі здобувачами вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)

В листопаді 2020 року студентська рада факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини БДПУ разом з головою студентської ради університету Миколою Оверченком зустрілася зі здобувачами вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) та викладацьким складом кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації БДПУ за допомогою платформи Zoom. Модератором зустрічі виступила Катерина Волощук.

Продовжити читання “Зустріч студентської ради ФФКСЗЛ зі здобувачами вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)”

Залучення фахівців-практиків до практико-орієнтованої підготовки здобувачів ОП «Середня освіта (музичне мистецтво та англійська мова)»

Кафедрою теорії та методики навчання мистецьких дисциплін в рамках вивчення дисципліни «Практикум вокально-хорової підготовки (постановка голосу)» до проведення індивідуальних занять у 2020-2021 навчальному році запрошена професіонал-практик Уляна Єгорова-Скобєлєва, викладачка сольного та хорового співу Азовської дитячої школи мистецтв Бердянської міської ради Запорізької області.

Продовжити читання “Залучення фахівців-практиків до практико-орієнтованої підготовки здобувачів ОП «Середня освіта (музичне мистецтво та англійська мова)»”

Пишаємося переможцем!

У Міжнародний день студента Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької обласної державної адміністрації провело нагородження переможців обласного конкурсу «Студент року-2020». У номінації «Студент-патріот» переміг студент 2 курсу магістратури спеціальності 231 Соціальна робота факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти Максим Шендлер.

Продовжити читання “Пишаємося переможцем!”

Щорічна Міжнародна наукова конференція в Словаччині – зміна формату зустрічі

17 листопада на пленарному засіданні 3-ї Міжнародної наукової конференції «Економічні та соціально-орієнтовані питання сучасного світу» науковці, викладачі та студенти з Великої Британії, Індії, Польщі, Словаччини та України обговорювали актуальні проблеми розвитку суспільства в умовах карантинних обмежень.

Продовжити читання “Щорічна Міжнародна наукова конференція в Словаччині – зміна формату зустрічі”

Незнання законів не звільняє від відповідальності за їх порушення

1 жовтня в Інститут права, технологій та інновацій (ILTI) стартувала освітня онлайн-програма для представників медіаіндустрії за участю кращих профільних експертів України, Великої Британії і США.

Стати учасницею програми пощастило завідувачці навчальної лабораторії телерадіожурналістики Світлані Литовченко.

Продовжити читання “Незнання законів не звільняє від відповідальності за їх порушення”

Співпраця з колегами з Варшави

13 та 16 листопада на базі Варшавського університету відбулася Międzynarodowa Konferencja Naukowa Młodych Ukrainistów i Badaczy Słowiańszczyzny Wschodniej (Міжнародна наукова конференція молодих україністів і дослідників слов’янознавства «Сучасні проблеми україністики, а також країн Центральної та Східної Європи»).

Продовжити читання “Співпраця з колегами з Варшави”