Презентація наукових робіт здобувачів освіти факультету фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти на Всеукраїнській конференції в Умані

04 квітня 2023 року студенти та аспіранти факультету фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти Бердянського державного педагогічного університету взяли участь у Всеукраїнській студентській науково-практичній онлайн конференції «Актуальні проблеми професійної та технологічної освіти: погляд у майбутнє». Організатор заходу – факультет інженерно-педагогічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Продовжити читання “Презентація наукових робіт здобувачів освіти факультету фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти на Всеукраїнській конференції в Умані”

COSTActionCA19117 ResearcherMentalHealth

Викладачка Бердянського державного педагогічного університету Наталя Цибуляк увійшла до проєкту COST Action CA19117 Researcher Mental Health (ReMO), спрямованого на дослідження психічногоздоров’я та благополуччя в академічних колах. Наразі проєкт об’єднує науковців із 37 країн світу.

Продовжити читання “COSTActionCA19117 ResearcherMentalHealth”

Тиждень історії на гуманітарно-економічному факультеті

27 березня 2023 року на гуманітарно-економічному факультеті стартував тиждень історії. Це не випадковість, адже саме 28 березня, у вівторок, відзначався Всесвітній день історика. Історія – це не просто чергова наука. Кожний із нас зараз, не важливо історик він чи ні, так чи інакше є або свідком, або безпосереднім учасником історичних подій. Історія – невід’ємна частина нашого життя. Тому так важливо вивчати її, бо, як відомо, хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього.

Продовжити читання “Тиждень історії на гуманітарно-економічному факультеті”

Street dance завітав до хореографів БДПУ

На кафедрі теорії та методики навчання мистецьких дисциплін факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв 31 березня 2023 року відбувся теоретично-практичний вебінар «Особливості структури фундаментальних складових вуличного стилю танцю» для здобувачів вищої освіти спеціальностей 024 Хореографія та 014 Середня освіта (Хореографія).

Продовжити читання “Street dance завітав до хореографів БДПУ”