Підтримка партнерів і поповнення матеріально-технічної бази

В умовах надскладного для нашої держави часу важливо швидко реагувати на освітні потреби здобувачів вищої освіти, а для цього співробітники ЗВО мають бути забезпечені всім необхідним. На жаль, більше року тому внаслідок повномасштабного вторгнення росії на територію України Бердянський державний педагогічний університет утратив не лише стіни, а й усю матеріально-технічну базу. Проте завдяки грантовій діяльності та співпраці із зарубіжними партнерами за цей період нам вдалося значно поповнити технічне забезпечення.

Продовжити читання “Підтримка партнерів і поповнення матеріально-технічної бази”

Знання рятують життя

14 квітня 2023 року викладачі Бердянського державного педагогічного університету доцентка кафедри теорії та методики фізичного виховання Наталя Самсутіна та доцент кафедри комп’ютерних технологій в управлінні та навчанні й інформатики Олександр Антоненко взяли участь у навчальному тренінгу «Перша домедична допомога». Захід організовано на базі Соціального хабу «Вільні» (м.Запоріжжя) в рамках проєкту «TATOhub.Бердянськ», керівником якого є доцентка кафедри психології Бердянського державного педагогічного університету Ольга Фролова.

Продовжити читання “Знання рятують життя”

Творчий тренінг «Танцюймо та співаймо, Весну закликаймо» від кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін

12 квітня 2023 року в рамках культурно-мистецької толоки «Великдень єднає», яка організована Бердянським державним педагогічним університетом спільно з відділом освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради й ЦДЮТ імені Є. Руднєвої, відбувся творчий тренінг «Танцюймо та співаймо, Весну закликаймо!». Спікерами виступили викладачі кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін Юлія Тараненко, Руслан Павленко й Наталя Кривунь.

Продовжити читання “Творчий тренінг «Танцюймо та співаймо, Весну закликаймо» від кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін”

Майстер-клас «Світлодіодна писанка»

Великдень – найбільше християнське свято. Є багато подій, які люблять зустрічати українці, але однією з головних є – Великдень. Цей світлий і добрий день несе з собою віру, надію і любов.

Продовжити читання “Майстер-клас «Світлодіодна писанка»”