Всесвітній день охорони праці

28 квітня Україна, як і весь цивілізований світ, бере участь у відзначенні Всесвітнього дня охорони праці. Міжнародною організацією праці запропоновано провести Всесвітній день охорони праці у 2023 році під девізом «Безпечне та здорове робоче середовище — основний принцип та право на роботі» (A Safe and healthy working environment as a fundamental principle and right at work).

Продовжити читання “Всесвітній день охорони праці”

Досвід професіонала-практика. В’ячеслав Узелков : Професійна майстерність – крок до успіху

27 квітня 2023 року на факультеті фізичної культури, спорту та здоров’я людини відбулась зустріч із зірковим фітнес-тренером В’ячеславом Узелковим.

Продовжити читання “Досвід професіонала-практика. В’ячеслав Узелков : Професійна майстерність – крок до успіху”

Досвід року війни в наукових дослідженнях

27 квітня 2023 р. у місті Вінніпег (Манітоба, Канада) відбулась міжнародна мультидисциплінарна конференція «MAIN CHALLENGES AND ISSUES OF UNIVERSITY EDUCATION IN WAR CONDITIONS: UKRAINE – 2022» («Основні проблеми та виклики університетської освіти в умовах війни: Україна – 2022»)

Продовжити читання “Досвід року війни в наукових дослідженнях”

«…Я потрібна тут і зараз!»: онлайн-зустріч з Настею Станко

Здобувачі 2 курсу спеціальності журналістика долучилися до онлайн-розмови з журналісткою Hromadske Настею Станко «Війна очима журналістки». Подія, організована ГО «Жінки в медіа» у партнерстві з Комісією з журналістської етики за підтримки Українського Жіночого Фонду, відбулася 26 квітня 2023 року на платформі Zoom,.

Продовжити читання “«…Я потрібна тут і зараз!»: онлайн-зустріч з Настею Станко”

Психологічний квест «З психологію по життю»

Уже традиційним для кафедри прикладної психології та логопедії факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти стало проведення психологічного квесту для здобувачів вищої освіти з нагоди міжнародного дня психолога. Змагання відбувалось онлайн, проте це не завадило відчути командний дух та підтримку один одного.

Продовжити читання “Психологічний квест «З психологію по життю»”