4 квітня – Всесвітній День Інтернету

Особисті дані в Інтернеті відіграють важливу роль у житті кожної людини, тому їх захист потребує належної уваги. У Бердянському державному педагогічному університеті відбувся семінар на тему “Захист інформації в Інтернет”.

Продовжити читання “4 квітня – Всесвітній День Інтернету”

Зустріч з практикуючими спеціалістами

У рамках традиційної рубрики «ППЛ – порада практикуючих логопедів» від «Студентського десанту 016» у березні місяці відбулася онлайн-зустріч із випускницею спеціальності 016 Спеціальна освіта БДПУ Марією Пігурновою.

Продовжити читання “Зустріч з практикуючими спеціалістами”

Набуваємо практичного досвіду в онлайн режимі

30.03.2023 відбулась звітна конференція з проходження педагогічної практики зі здобувачами 3 курсу спеціальності 016 Спеціальна освіта.

Продовжити читання “Набуваємо практичного досвіду в онлайн режимі”

Про аутизм із запрошеним лектором

В освітньо-професійній програмі «Логопедія. Спеціальна психологія» підготовки бакалаврів зі спеціальності 016 Спеціальна освіта одним з освітніх компонентів є «Методика роботи з дітьми з емоційно-поведінковими порушеннями» (редакція 2020 р.). В ході його опанування навчаємо майбутніх фахівців поведінкових підходів подолання соціоадаптаційних труднощів у осіб з гіперактивним розладом та дефіцитом уваги, затримкою психічного розвитку, розладом аутистичного спектра тощо.

Продовжити читання “Про аутизм із запрошеним лектором”