«Здоров’я, безпека та добробут мають бути першими в будь-який час»

12 квітня 2023 року викладачі кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації та студенти спеціальності 014.05 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) Бердянського державного педагогічного університету долучитись до Всеукраїнського семінару «Соціальна і здоров’язбережувальна освітня галузь: особливості впровадження».

Продовжити читання “«Здоров’я, безпека та добробут мають бути першими в будь-який час»”

Обговорення нової редакції ОПП «Середня освіта (Мова і література (англійська))» магістерського рівня вищої освіти

У сучасних кризових умовах підтримка та організація освітнього процесу має відбуватися на високому рівні, адже саме це забезпечуватиме у подальшому відбудову нашої держави завдяки сформованій генерації кваліфікованих фахівців у галузі педагогіки. Виходячи з цього та відповідно до положення про освітній процес, структурні підрозділи БДПУ продовжують регулярний перегляд освітніх програм як бакалаврського, так і магістерського рівнів. ОПП магістерського та бакалаврського рівнів були попередньо розглянуті на засіданні кафедри іноземних мов та методики викладання, а також були запропоновані для розгляду здобувачам відповідних рівнів освіти.

Продовжити читання “Обговорення нової редакції ОПП «Середня освіта (Мова і література (англійська))» магістерського рівня вищої освіти”

Вітаємо з Днем пам’яток історії та культури!

Міжнародний день пам’яток та визначних місць відзначають щороку 18 квітня. Це свято ініційоване Міжнародною радою з питань охорони пам’ятників і визначних місць (ІКОМОС) та ухвалене Генеральною Асамблеєю ЮНЕСКО в 1983 році. Його мета – поглибити обізнаність світової спільноти про різноманіття культурної спадщини, її вразливість та важливість координації зусиль заради збереження для майбутніх поколінь. В Україні День пам’яток історії та культури відзначають з 1999 року.

Продовжити читання “Вітаємо з Днем пам’яток історії та культури!”

Діалог зі стейкхолдерами щодо покращення підготовки вчителів англійської мови і літератури

13 квітня за ініціативи кафедри іноземних мов і методики викладання ФФСК БДПУ відбулась чергова зустріч зі стейкхолдерами освітньо-професійних програм бакалаврського та магістерського рівнів “Середня освіта (англійська мова і література)” (гарант – доцент Ірина Школа) та “Середня освіта (Мова і література (англійська))” (гарант – доцент Оксана Халабузар) відповідно. Були присутні представники академічної спільноти, професорсько-викладацького складу, здобувачі вищої освіти, випускники програм, а також професіонали-практики галузі середньої освіти.

Продовжити читання “Діалог зі стейкхолдерами щодо покращення підготовки вчителів англійської мови і літератури”

Завершується обговорення освітньо-професійних програм за спеціальністю 012 Дошкільна освіта

Завершується обговорення проєктів ОПП для спеціальності 012 Дошкільна освіта на 2023–2024 навчальний рік, зокрема для другого (магістерського) освітнього рівня вищої освіти. Результати своєї роботи презентували гарант ОПП «Дошкільна освіта» (ОР «Магістр») доцент Ірина Улюкаєва та члени проектної групи.

Продовжити читання “Завершується обговорення освітньо-професійних програм за спеціальністю 012 Дошкільна освіта”