Неформальна підготовка до майбутньої професійної діяльності в початковій школі

У сучасному світі вчителеві важливо бути впевненим користувачем цифрових технологій. Із цією метою старша викладачка кафедри початкової освіти Марина Нестеренко долучила студентів 21ПО групи до неформальної освіти. Протягом квітня здобувачі опановували спеціальний онлайн-курс «Цифрові навички для вчителів» від порталу Дія.

Продовжити читання “Неформальна підготовка до майбутньої професійної діяльності в початковій школі”

Чорнобильська АЕС – вічний ядерний привид

26 квітня, здавалося б, звичайна дата. Але 26 квітня 1986 року стало датою найбільшої в історії Європи екологічної катастрофи в ядерній енергетиці та Україні. Саме цей день є відліком початку тисячі смертей, скалічених людей та загибелі навколишнього середовища.

Продовжити читання “Чорнобильська АЕС – вічний ядерний привид”

Майстер-клас від артистів Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України імені Павла Вірського

22 квітня 2023 року викладачі кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін Руслан Павленко і Дмитро Ільїн мали нагоду бути присутніми на майстер-класі «Основи українського танцю та вправи для напрацювання найпопулярніших трюків танцю «Гопак», який був організований комунальною установою культури «Донецький навчально-методичний центр культури» в місті Київ. Майстер-клас проходив в форматах офлайн і онлайн.

Продовжити читання “Майстер-клас від артистів Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України імені Павла Вірського”

Рубрика «Технології – це круто!»

До Вашої уваги презентую нову рубрику, у якій буду розповідати про надзвичайні події у технологіях, декоративно-ужитковому мистецтві та сучасному дизайні. Безумовно, буду знайомити Вас із митцями, які створюють красу своїми руками, навчаючись та працюючи за освітньо-професійною програмою «Середня освіта (Трудове навчання та технології)».

Продовжити читання “Рубрика «Технології – це круто!»”