Вітаємо з ювілеєм!

Колектив факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв і кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін Вітає із ювілейним Днем народження кандидатку педагогічних наук, доцентку та завідувачку кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін Бурназову Віру Володимирівну.

Продовжити читання “Вітаємо з ювілеєм!”

З’їзд TESOLівців України: розбудова спільноти і створення змін у воєнний час

Робота професійних об’єднань є важливою складовою стійкого розвитку викладача англійської мови і методики її навчання. Тому 26-28 травня 2023 року у Львові відбувся традиційний з’їзд членів асоціації TESOL-Ukraine, участь у якому взяли і доценти кафедри іноземних мов і методики викладання ФФСК БДПУ, гаранти освітньо-професійних програм спеціальності 014 Середня освіта, Ірина Школа та Богдана Салюк.

Продовжити читання “З’їзд TESOLівців України: розбудова спільноти і створення змін у воєнний час”

Команда “Бердянські юристи” на всеукраїнському кейс-чемпіонаті

Команда викладачів кафедри правознавства БДПУ та здобувачів освіти спеціальності 081 “Право” під керівництвом доцента Мирошниченка В.О. взяли участь у конкурсі “Кейс-чемпіонат TAX YOUR BRAINS 2023: Управління податковими ризиками українського бізнесу” від «Deloitte» (м. Київ, Україна).

Продовжити читання “Команда “Бердянські юристи” на всеукраїнському кейс-чемпіонаті”

Впроваджуємо елементи гейміфікації в роботу наукового гуртка

На підсумкове засідання наукового гуртка «Гейміфікація в організації ефективної комунікаціїї в освітньому просторі закладу дошкільної освіти” зібралися гуртківці – здобувачі першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів. Підбиваючи підсумки роботи, керівник гуртка, доцентка кафедри дошкільної освіти Алла Омеляненко, зазначила активну позицію гуртківців у процесі використання ігрового мислення та динаміки ігор для залучення дітей дошкільного віку до вирішення завдань, перетворення освітнього процесу на гру.

Продовжити читання “Впроваджуємо елементи гейміфікації в роботу наукового гуртка”

Реабілітація травм війни

29 травня 2023 року викладачі кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації та студенти Бердянського державного педагогічного університету долучитись до семінару «Місце Міжнародної класифікації функціонування, обмеження життєдіяльності та здоров’я (МКФ) в освіті фахівців з реабілітації».

Продовжити читання “Реабілітація травм війни”

Робота в команді стейкхолдерів: відновлення психоемоційного здоров’я українців і українок

Бердянський державний педагогічний університет гідно представляє себе на різних заходах, які стосуються вирішення актуальних державних завдань.

Продовжити читання “Робота в команді стейкхолдерів: відновлення психоемоційного здоров’я українців і українок”

Регіональний аспект мистецької галузі: Круглій стіл Департаменту культури та інформаційної політики Запорізької облдержадміністрації

Підготовка кваліфікованого фахівця залежить від розуміння науково-педагогічними працівниками ЗВО потреб ринку праці, орієнтації в основних стратегіях розвитку відповідної галузі, активностей у різноманітних заходах і проєктах.

Продовжити читання “Регіональний аспект мистецької галузі: Круглій стіл Департаменту культури та інформаційної політики Запорізької облдержадміністрації”

Академічна доброчесність

У травні 2023 року викладачі кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації БДПУ на кураторській годині обговорили зі здобувачами вищої освіти питання щодо академічної доброчесності.

Продовжити читання “Академічна доброчесність”

НДІ Історичної урбаністики став співорганізатором щорічної наукової конференції «Київ і кияни в соціокультурному просторіУкраїни: місто під час війни»

НДІ Історичної урбаністики разом із Київським університетом ім. Б. Грінченка, Інститутом історії України НАН України, Інститутом української археографії та джерелознавства імені М. С. Грушевського НАН України став співорганізатором щорічної наукової конференції «Київ і кияни в соціокультурному просторі України», яка відбулась в онлайн форматі 25 травня 2023 р.

Продовжити читання “НДІ Історичної урбаністики став співорганізатором щорічної наукової конференції «Київ і кияни в соціокультурному просторіУкраїни: місто під час війни»”

Імідж БДПУ, або як бентежне та воєнне теперішнє обійшло мирне минуле

«Дім розділений навпіл – не вистоїть під час бурі»
Авраам Лінкольн

Це короткий роздум на тему, як наш університет зростав в очах студентки. Тут ви не знайдете наукового викладу, тут все йде від душі та серця в своєму первісному вигляді (ну майже).

Продовжити читання “Імідж БДПУ, або як бентежне та воєнне теперішнє обійшло мирне минуле”

«Технології – це круто!» Південноукраїнський розпис: З минулого в майбутнє

На минулому тижні на кафедрі професійної освіти, трудового навчання та технологій Бердянського державного педагогічного університету відбулася персональна виставка здобувачки вищої освіти другого рівня акредитації спеціальності 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології) Олени Андрущенко під назвою «Південноукраїнський розпис: з минулого в майбутнє».

Продовжити читання “«Технології – це круто!» Південноукраїнський розпис: З минулого в майбутнє”