Підготовка майбутніх вчителів до роботи в Новій українській школі: кейс Бердянського державного педагогічного університету

Сьогодні, 10 травня, в онлайн-залі Бердянського державного педагогічного університету відбувся методичний семінар «Підготовка майбутніх вчителів до роботи в Новій Українській Школі: кейс Бердянського державного педагогічного університету». У вступному слові модераторка семінару, перша проректорка університету, професорка Ольга Гуренко сфокусувала увагу присутніх на Концепції Нової української школи, яка пояснює ідеологію змін, зазначених у базовому законі «Про освіту» (2017).

Продовжити читання “Підготовка майбутніх вчителів до роботи в Новій українській школі: кейс Бердянського державного педагогічного університету”

«Науковий квітень» на кафедрі української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства

Цьогоріч квітень на кафедрі української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства видався досить спекотним, насиченим науковими заходами та подіями. Пропонуємо Вашій увазі наш дайджест.

Продовжити читання “«Науковий квітень» на кафедрі української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства”