Наукова робота факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти у 2022-2023 н.р.

18 травня наш університет мав чудову нагоду зібратися в рамках Основного дня Фестивалю науки у БДПУ та нагадати собі про наші здобутки та перемоги у 2022 році.

Продовжити читання “Наукова робота факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти у 2022-2023 н.р.”

Ukrainian style: від традицій до сучасності

17 травня 2023 року з нагоди днів науки, тижня технологічної та професійної освіти старша викладачка кафедри професійної освіти, трудового навчання та технологій Маргарита Погребняк провела майстер-клас на тему «Ukrainian style: традиційні українські прикраси».

Продовжити читання “Ukrainian style: від традицій до сучасності”

День науки здобувачів спеціальності 231 Соціальна робота

У рамках Всеукраїнського фестивалю науки, традиційно, проходять Дні науки в Бердянському державному педагогічному університеті. 16 травня 2023р. відбулося секційне засідання здобувачів вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота «Актуальні проблеми соціальної роботи та соціальної педагогіки».

Продовжити читання “День науки здобувачів спеціальності 231 Соціальна робота”

День вишиванки – свято, що об’єднує мільйони

Кожен третій четвер травня в Україні відзначають День вишиванки. Головною ідеєю свята є флешмоб вишиванок у соцмережах і в повсякденному житті, який спрямований на об’єднання українців як цілісної нації.

Продовжити читання “День вишиванки – свято, що об’єднує мільйони”

Вшановували найріднішу людину – маму!

Мама – найрідніша людина в житті кожного з нас, вона перебуває поряд під час усіх найважливіших подій у житті, навчає нас першим словам, крокам та іншим навичкам. На честь вшанування мами, її зв’язку з дитиною, визначної ролі в суспільстві запроваджено особливе свято – День матері. В Україні його традиційно відзначають у другу неділю травня, починаючи з 1999 року.

Продовжити читання “Вшановували найріднішу людину – маму!”

Дні науки: цінний досвід професіоналів для майбутніх фахівців фізичної культури і спорту

У рамках Днів науки на факультеті фізичної культури, спорту та здоров’я людини за сприяння заступниці декана з навчально-методичної роботи, доцентки кафедри теорії та методики фізичного виховання Людмили Коновальської відбулися зустрічі здобувачів вищої освіти з професійними тренерами з баскетболу.

Продовжити читання “Дні науки: цінний досвід професіоналів для майбутніх фахівців фізичної культури і спорту”