Свято талантів, краси, грації й дитинства

Символічним для науково-педагогічного складу кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін, студентів-хореографів і випускників спеціальності «Хореографія» БДПУ було проведення в Міжнародний день хореографії (29 квітня) традиційного конкурсу хореографічної майстерності «Зірочка МарЛен». Цьогорічний конкурс мав назву «В єдності наша сила» й об’єднав 12 яскравих учасників ансамблю різного віку, які знаходяться в різних куточках України та за кордоном.

Продовжити читання “Свято талантів, краси, грації й дитинства”

Науково-практичний семінар

25-28 квітня 2023 року за ініціативи кафедри музичного мистецтва Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського відбувся Х Всеукраїнський науково-практичний семінар «Мистецька освітня галузь: методики, технології». Бердянський державний педагогічний університет виступив співорганізатором семінару.

Продовжити читання “Науково-практичний семінар”

БДПУ – на 10 місці в рейтингу ЗВО України за результатами участі у конкурсах науково-дослідних робіт

Нещодавно Центром міжнародних проєктів «Євроосвіта» було оприлюднено рейтинг ефективності участі 32 закладів вищої освіти у конкурсах науково-дослідних робіт за 2022 рік.

Продовжити читання “БДПУ – на 10 місці в рейтингу ЗВО України за результатами участі у конкурсах науково-дослідних робіт”

Неймовірний Тиждень психології БДПУ 2023!

Весна в природі – пора пробудження, відновлення і зростання. А ще навесні – 23 квітня – українська психологічна спільнота відзначає професійне свято.

Продовжити читання “Неймовірний Тиждень психології БДПУ 2023!”