Нові горизонти: стажування викладачів англійської мови та методики її викладання у м. Нью-Йорк

Завершився тритижневий візит до м. Нью-Йорка української команди учасників міжнародного проєкту “Professional Development for Instructors of PreserviceTeachers“, що є програмою професійного розвитку для викладачів англійської мови та методики її викладання закладів вищої освіти України і впроваджується за підтримки Regional English Language Office (RELO) і U.S. Embassy Kyiv. Бердянський державний педагогічний університет представила доцентка кафедри іноземних мов і методики викладання Ірина Школа.

Продовжити читання “Нові горизонти: стажування викладачів англійської мови та методики її викладання у м. Нью-Йорк”

Відкрита лекція “Experience of the countries of Central and Eastern Europe on the way to EU membership: main lessons for Ukraine”, гуманітарно-економічний факультет, БДПУ

22 травня 2023 року доцентка кафедри менеджменту та адміністрування Бердянського державного педагогічного університету Олена Токаренко, в рамках курсу “Ukraine on the way to the European Union: selected topics”, провела відкриту лекцію в Університеті Касселя.

Продовжити читання “Відкрита лекція “Experience of the countries of Central and Eastern Europe on the way to EU membership: main lessons for Ukraine”, гуманітарно-економічний факультет, БДПУ”

«Наука – це мистецтво»: тиждень науки кафедри психології

Минулий тиждень у Бердянському державному педагогічному університеті пройшов під девізом «Наука – це мистецтво» і був насичений цілою низкою цікавих заходів, серед яких свої активності представила і кафедра психології.

Продовжити читання “«Наука – це мистецтво»: тиждень науки кафедри психології”

Тиждень науки на кафедрі математики та методики навчання математики

З 15 по 19 травня 2023 року в рамках проведення «Тижня науки» на кафедрі математики та методики навчання математики відбулась низка цікавих заходів.

Продовжити читання “Тиждень науки на кафедрі математики та методики навчання математики”

Результати дистанційних математичних конкурсів «Сімейна математика» та «Математика. Логіка. Інтелект»

З 8 по 15 травня 2023 року на кафедрі математики та методики навчання математики проходили дистанційні математичні конкурси «Сімейна математика» – для учнів 5-9 класів та «Математика. Логіка. Інтелект» – для 10-11 класів.

Продовжити читання “Результати дистанційних математичних конкурсів «Сімейна математика» та «Математика. Логіка. Інтелект»”

Звітуємося про наукову діяльність: обрії та перспективи

15 травня 2023 року стартував щорічний Фестиваль наук, який не тільки об’єднує різні покоління дослідників України, а й дозволяє представити результати власних надбань і зацікавити науковими пошуками майбутніх фахівців.

Продовжити читання “Звітуємося про наукову діяльність: обрії та перспективи”

Наука понад усе!

Незважаючи на складнощі, пов’язані з військовим станом в Україні, наукова діяльність продовжує свій розвиток. У межах Фестивалю науки, який триває в Бердянському державному педагогічному університеті на гуманітарно-економічному факультеті відбулися різноманітні заходи.

Продовжити читання “Наука понад усе!”