Команда “Бердянські юристи” на всеукраїнському кейс-чемпіонаті

Команда викладачів кафедри правознавства БДПУ та здобувачів освіти спеціальності 081 “Право” під керівництвом доцента Мирошниченка В.О. взяли участь у конкурсі “Кейс-чемпіонат TAX YOUR BRAINS 2023: Управління податковими ризиками українського бізнесу” від «Deloitte» (м. Київ, Україна).

Продовжити читання “Команда “Бердянські юристи” на всеукраїнському кейс-чемпіонаті”

Впроваджуємо елементи гейміфікації в роботу наукового гуртка

На підсумкове засідання наукового гуртка «Гейміфікація в організації ефективної комунікаціїї в освітньому просторі закладу дошкільної освіти” зібралися гуртківці – здобувачі першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів. Підбиваючи підсумки роботи, керівник гуртка, доцентка кафедри дошкільної освіти Алла Омеляненко, зазначила активну позицію гуртківців у процесі використання ігрового мислення та динаміки ігор для залучення дітей дошкільного віку до вирішення завдань, перетворення освітнього процесу на гру.

Продовжити читання “Впроваджуємо елементи гейміфікації в роботу наукового гуртка”

Реабілітація травм війни

29 травня 2023 року викладачі кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації та студенти Бердянського державного педагогічного університету долучитись до семінару «Місце Міжнародної класифікації функціонування, обмеження життєдіяльності та здоров’я (МКФ) в освіті фахівців з реабілітації».

Продовжити читання “Реабілітація травм війни”