День пам’яті та примирення: скорботна сторінка історії людства

Друга світова війна є однією з найтрагічніших подій в історії людства. Криваві злочини охопили території Європи, Східної Азії, Африки, Близького Сходу, Атлантика та Тихого океану. За даними Українського інституту національної пам’яті, близько 60 країн брали участь у боротьбі із нацистським режимом, а загальна кількість жертв серед цивільних та військових сягає від 50 до 85 мільйонів людей. Цікавим є факт, що закінчення війни закріплювалося не одним підписанням документу про капітуляцію. Точніше кажучи, існує їх два.

Продовжити читання “День пам’яті та примирення: скорботна сторінка історії людства”

Семінар-тренінг 3D Coaching: Сучасні технології у підготовці тренерів

2-3 травня 2023 року доцентка кафедри теорії та методики фізичного виховання, кандидатка педагогічних наук Людмила Коновальська взяла участь у Міжнародному онлайн семінарі-тренінгу з 3D-тренерства, організаторами якого стали Придніпровська державна академія фізичної культури і спорту (м. Дніпро), ГО «Відкритий баскетбол» (м. Київ), FCA Асоціація Християн Атлетів (Київ, США), «Coach-360», 3D-institute USA.

Продовжити читання “Семінар-тренінг 3D Coaching: Сучасні технології у підготовці тренерів”

До Дня народження академіка Олександри Савченко

Унікальність освітньо-професійної програми 013 Початкова освіта другого (магістерського) рівня вищої освіти в Бердянському державному педагогічному університеті полягає у вивченні наукової спадщини академіка Олександри Яківни Савченко та впровадженні її ідей у професійну підготовку майбутніх фахівців.

Продовжити читання “До Дня народження академіка Олександри Савченко”