«Технології – це круто!» Південноукраїнський розпис: З минулого в майбутнє

На минулому тижні на кафедрі професійної освіти, трудового навчання та технологій Бердянського державного педагогічного університету відбулася персональна виставка здобувачки вищої освіти другого рівня акредитації спеціальності 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології) Олени Андрущенко під назвою «Південноукраїнський розпис: з минулого в майбутнє».

Продовжити читання “«Технології – це круто!» Південноукраїнський розпис: З минулого в майбутнє”

Гостьова лекція “Teaching English in War Time” для майбутніх вчителів англійської мови

24 травня для здобувачів вищої освіти Бердянського державного педагогічного університету, які навчаються за освітньо-професійними програмами “Середня освіта (англійська мова і література)” і “Середня освіта (англійська мова і література)” (скорочений термін навчання) (гаранти – доценти Ірина Школа і Богдана Салюк), доценткою кафедри іноземної філології Харківської гуманітарно-педагогічної академії Харківської обласної ради Віолеттою Панченко була проведена гостьова лекція “Коли світ на межі змін: Teaching English in War Time”.

Продовжити читання “Гостьова лекція “Teaching English in War Time” для майбутніх вчителів англійської мови”

Тиждень іноземних мов 2023

Із 15 по 21 травня пройшов традиційний Тиждень іноземних мов, який має на меті популяризувати вивчення іноземних мов серед здобувачів вищої освіти нашого університету. Під час Тижня викладачі кафедри іноземних мов і методики викладання провели низку цікавих заходів методичного, країнознавчого, лінгвістичного, перекладацького напрямів: майстер-класи і методичні коворкінги, панельні дискусії і круглі столи, квести і вікторини.

Продовжити читання “Тиждень іноземних мов 2023”

Академічна доброчесність як запорука якісної професійної підготовки майбутнього фахівця хореографії

У сучасній освіті академічна доброчесність – це основа її якості. Ми всі хочемо, щоб українська освіта змінювалася і розвивалася, володіючи своїми сильними класичними засадничими принципами та запозичуючи лише найкраще. Але не забуваймо, що важливою умовою успішного розвитку університету як частинки української освіти є впровадження принципів академічної доброчесності в навчання, викладання та наукову діяльність.

Продовжити читання “Академічна доброчесність як запорука якісної професійної підготовки майбутнього фахівця хореографії”

Науковий брифінг з міжнародною участю «Інноваційний вимір збереження біорізноманіття в умовах військового стану»

У рамках Всеукраїнського Фестивалю науки 18 травня 2023 року у віртуальних стінах Бердянського державного педагогічного університету на факультеті фізичної культури, спорту та здоров’я людини з ініціативи кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації було проведено Всеукраїнський науковий брифінг. Цей захід вже став традиційним, оскільки надзвичайно важливо моніторити стан природоохоронних територій під час окупації та після неї.

Продовжити читання “Науковий брифінг з міжнародною участю «Інноваційний вимір збереження біорізноманіття в умовах військового стану»”

Участь у проєкті “Open House Vilnius”

Наразі моя країна переживає війну, що розкидала українців по різних куточках світу, як і їхні шматочки душі. Проте на цій планеті є держави, які прихистили тих, хто потребував тепла та захисту, відкрили нашим співвітчизникам щирі обійми, намагаються створити атмосферу рідного дому.

Продовжити читання “Участь у проєкті “Open House Vilnius””