Перемога в конкурсі «Писанкова веселка»

До свята Великодня на факультеті технологій та дизайну Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка було проведено конкурс «Писанкова веселка» за участі студентів і учнів закладів різних освітніх рівнів та вихованців дошкільних і позашкільних закладів України.

Продовжити читання “Перемога в конкурсі «Писанкова веселка»”

День Європи: історія, значення для України, як відзначати?

День Європи, по суті, це нове свято для українців, яке за указом президента України Володимира Зеленського ми будемо святкувати 9 травня.

Продовжити читання “День Європи: історія, значення для України, як відзначати?”

«Технології – це круто!» Національно-патріотичне виховання: Основні задачі педагогіки на уроках технологій сьогодення

Технології, які вивчають студенти спеціальності 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології) стосуються не тільки опанування технологіями декоративно-ужиткового мистецтва, обробки матеріалів або розробки дизайн-проектів. Освітньо-професійною програмою «Середня освіта (Трудове навчання та технології)» передбачено ретельне та глибоке вивчення технологій навчання учнів закладів загальної середньої освіти. Саме поєднання технологій розробки дизайн-проектів та сучасних педагогічних технологій дає можливість педагогічній науці сьогодення реалізовувати актуальні задачі теорії навчання та виховання.

Продовжити читання “«Технології – це круто!» Національно-патріотичне виховання: Основні задачі педагогіки на уроках технологій сьогодення”

БДПУ знов посів високі позиції у рейтингах ЗВО України!

Центр міжнародних проєктів “Євроосвіта” недавно опублікував два рейтинги, в яких наш університет показав вражаючі результати.

Продовжити читання “БДПУ знов посів високі позиції у рейтингах ЗВО України!”