Творча зустріч з головою Запорізького обласного осередку національної Спілки композиторів України Наталією Боєвою

18 травня у рамках Фестивалю науки БДПУ 2023 за ініціативи завідувачки кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін доцентки Віри Бурназової відбулася творча зустріч викладачів і здобувачів вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) з відомою композиторкою, заслуженою діячкою мистецтв України, членом національної Спілки композиторів України Наталею Боєвою. Модератором заходу виступила керівник «Музичної вітальні» Галина Гайнетдінова.

Продовжити читання “Творча зустріч з головою Запорізького обласного осередку національної Спілки композиторів України Наталією Боєвою”

Фестиваль науки в Бердянському державному педагогічному університеті. Підбиваючи підсумки

У Бердянському державному педагогічному університеті з 15 по 20 травня 2023 року відбувався Фестиваль науки.

Продовжити читання “Фестиваль науки в Бердянському державному педагогічному університеті. Підбиваючи підсумки”

Засідання студентського наукового гуртка “Іноземні мови в сучасному світі” під час Днів науки 2023

16 травня 2023 року в рамках Днів науки і Тижня іноземних мов 2023 відбулось засідання студентського наукового гуртка “Іноземні мови в сучасному світі”, що функціонує при кафедрі іноземних мов і методики викладання БДПУ (керівник – канд. філол. наук, доцент Андрій Мороз). У роботі взяли участь здобувачі вищої освіти факультету філології та соціальних комунікацій та гуманітарно-економічного факультету, а також викладачі кафедри ІММВ.

Продовжити читання “Засідання студентського наукового гуртка “Іноземні мови в сучасному світі” під час Днів науки 2023”

Розвиток особистості: як розкрити свій потенціал, покращити особисті якості та навички та стати кращою версією себе

Розвиток особистості є одним із найважливіших аспектів нашого життя. У цій статті ми розглянемо кілька ключових кроків, які допоможуть досягти особистісного зростання та розкрити себе.

Продовжити читання “Розвиток особистості: як розкрити свій потенціал, покращити особисті якості та навички та стати кращою версією себе”

Українське студентство – рушійна сила на шляху до Європи

Сьогодні наша країна переживає дуже тяжкі події. У той час, як хтось хоче повернутись до рівня існування пращурів, інші – українці – намагаються покращити своє життя та розвиватися разом з цивілізованим світом. Так вже склалась історично, що саме молодь є основною рушійною силою для піднесення суспільства на новий рівень.

Продовжити читання “Українське студентство – рушійна сила на шляху до Європи”

Як налаштуватися на роботу і навчання під час війни?

Студенту, як і будь-якій людині, важко активізуватися, коли у просторі панує напруження щодо воєнної ситуації в країні. Мотивація рухатися далі зникає, а все навколо стає несуттєвим, коли перед тобою постає невідомість війни.

Продовжити читання “Як налаштуватися на роботу і навчання під час війни?”