Академічна доброчесність

У травні 2023 року викладачі кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації БДПУ на кураторській годині обговорили зі здобувачами вищої освіти питання щодо академічної доброчесності.

Продовжити читання “Академічна доброчесність”

НДІ Історичної урбаністики став співорганізатором щорічної наукової конференції «Київ і кияни в соціокультурному просторіУкраїни: місто під час війни»

НДІ Історичної урбаністики разом із Київським університетом ім. Б. Грінченка, Інститутом історії України НАН України, Інститутом української археографії та джерелознавства імені М. С. Грушевського НАН України став співорганізатором щорічної наукової конференції «Київ і кияни в соціокультурному просторі України», яка відбулась в онлайн форматі 25 травня 2023 р.

Продовжити читання “НДІ Історичної урбаністики став співорганізатором щорічної наукової конференції «Київ і кияни в соціокультурному просторіУкраїни: місто під час війни»”

Імідж БДПУ, або як бентежне та воєнне теперішнє обійшло мирне минуле

«Дім розділений навпіл – не вистоїть під час бурі»
Авраам Лінкольн

Це короткий роздум на тему, як наш університет зростав в очах студентки. Тут ви не знайдете наукового викладу, тут все йде від душі та серця в своєму первісному вигляді (ну майже).

Продовжити читання “Імідж БДПУ, або як бентежне та воєнне теперішнє обійшло мирне минуле”