Міжнародна діяльність факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти у 2022-2023 навчальному році

17 травня 2023 року увесь університет мав можливість долучитися до чудового заходу «Міжнародне вітання», метою якого стала популяризація найкращих міжнародних практик нашої дружньої університетської родини.

Продовжити читання “Міжнародна діяльність факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти у 2022-2023 навчальному році”

Теорія і практика: дві складові майбутнього успішного вчителя

Практика є невід’ємною та надзвичайно важливою складовою навчання майбутніх вчителів. Незалежно від того, якими теоретичними знаннями володіє майбутній вчитель, без практичного досвіду важко успішно реалізувати себе як фахівця. Саме практика дає можливість отримати необхідний досвід роботи з дітьми, дозволяючи майбутнім вчителям взаємодіяти з різними типами учнів, різним культурним та соціальним підґрунтям, враховувати усі виклики та вимоги НУШ.

Продовжити читання “Теорія і практика: дві складові майбутнього успішного вчителя”

День студентської науки здобувачів вищої освіти спеціальності 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво)

Триває Фестиваль науки в Бердянському державному педагогічному університеті. 16 травня оголошено Днем студентської науки, тож, на факультеті психолого-педагогічної освіти та мистецтв відбулися засідання студентських наукових секцій. Здобувачі вищої освіти спеціальності 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво) під керівництвом доцентки Анетти Омельченко провели круглий стіл «Теоретико-методичні аспекти мистецької освіти в закладах загальної середньої та вищої освіти».

Продовжити читання “День студентської науки здобувачів вищої освіти спеціальності 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво)”

Подяки нашим енергетикам на Дні науки

На студентській конференції, присвяченій Дням науки БДПУ, студенти 2-го курсу Анна Хацько, Артем Крат, Максим Бежан та студент 3-го курсу Артем Півень спеціальності 015 «Професійна освіта. Енергетика» факультету фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти БДПУ отримали подяку від декана, професора Вікторії Жигірь.

Продовжити читання “Подяки нашим енергетикам на Дні науки”

Актуальні питання сучасної технологічної та професійної освіти

У доброзичливій атмосфері відбулось засідання студентської наукової секції «Актуальні питання сучасної технологічної та професійної освіти». Своїми досягненнями і науковими відкриттями ділилися майбутні вчителі трудового навчання та технологій.
Тематика докладів студентів відповідала сучасним проблемам технологічної освіти і відображала нові тенденції педагогічних та методичних підходів до створення навчального простору предметів «Трудове навчання» і «Технології».

Продовжити читання “Актуальні питання сучасної технологічної та професійної освіти”

І знов перемога!

За наказом МОН України та за участю Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» на базі Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка у січні-травні 2023 року проводився IV Всеукраїнський творчий конкурс для студентської молоді «Здорові дитина – здорова нація».

Продовжити читання “І знов перемога!”

Науковий семінар «Актуальні питання сучасної технологічної та професійної освіти».

У рамках проведення Днів науки 16 травня на кафедрі професійної освіти, трудового навчання та технологій було проведено науковий семінар «Актуальні питання сучасної технологічної та професійної освіти».

Продовжити читання “Науковий семінар «Актуальні питання сучасної технологічної та професійної освіти».”

Звітна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти за секціями «Логопедія», «Спеціальна психологія» та «Прикладна психологія»: нові ідеї та дослідження

16 травня 2023 р. у Бердянському державному педагогічному університеті відбулась Звітна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти за секціями «Логопедія», «Спеціальна психологія» та «Прикладна психологія», яку щорічно проводить кафедра прикладної психології та логопедії в рамках святкування Днів науки в Україні.

Продовжити читання “Звітна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти за секціями «Логопедія», «Спеціальна психологія» та «Прикладна психологія»: нові ідеї та дослідження”

Засідання наукової студентської секції «Мовні одиниці в українському дискурсі»

16 травня 2023 р. при кафедрі української мови та славістики відбулося засідання наукової студентської секції «Мовні одиниці в українському дискурсі» Внутрівузівської наукової конференції у межах Днів науки в Бердянському державному педагогічному університеті.

Продовжити читання “Засідання наукової студентської секції «Мовні одиниці в українському дискурсі»”

Визначено переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 016 Спеціальна освіта в Бердянському державному педагогічному університеті

16 травня 2023 року завершився І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 016 Спеціальна освіта в Бердянському державному педагогічному університеті, який з хвилюванням очікували як самі здобувачі вищої освіти – автори конкурсних наукових робіт, так і їх наукові керівники – викладачі кафедри прикладної психології та логопедії.

Продовжити читання “Визначено переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 016 Спеціальна освіта в Бердянському державному педагогічному університеті”