Дизайн-Івент «Стабілізація прекрасного»

20 травня 2023 року в останній день тижня Технологічної освіти в межах днів науки БДПУ на кафедрі професійної освіти, трудового навчання та технологій відбулася яскрава подія під назвою «Дизайн-Івент. Стабілізація прекрасного», яка об’єднала професіоналів у галузі технологій та дизайну – студентів та викладачів факультету фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти нашого університету, Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка, Криворізького державного педагогічного університету, Державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет», вчителів трудового навчання і технологій закладів загальної середньої освіти та керівників гуртків дизайну і декоративно-ужиткового мистецтва позашкільних закладів освіти Полтавщини, Дніпровщини та Запоріжжя.

Продовжити читання “Дизайн-Івент «Стабілізація прекрасного»”

Персональні виставки здобувачів та випускників спеціальності 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології)

Із 15 по 19 травня 2023 року на кафедрі професійної освіти, трудового навчання та технологій в межах тижня днів Науки БДПУ з метою популяризації технологічної освіти пройшли шість яскравих незабутніх персональних виставок студентів та випускниць спеціальності 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології).

Продовжити читання “Персональні виставки здобувачів та випускників спеціальності 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології)”

GAMING CLAB – нова форма дозвілля студентів ФДССО

Місяць тому студентки-першокурсниці спеціальності Дошкільна освіта факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти ініціювали та провели онлайн-гру для креативних студентів. Гра всім сподобалась, тому учасники висловили побажання зустрітися ще раз. Це побажання оформилося в ідею створення на факультеті GAMING CLAB.

Продовжити читання “GAMING CLAB – нова форма дозвілля студентів ФДССО”

IZONE Energy – 2023

Цьогоріч завершальним заходом на Фестивалі науки БДПУ є креативна зона «IZONE Energy», яка працювала на кафедрі професійної освіти, трудового навчання та технологій.
Креативна зона «IZONE Energy» працювала під керівництвом доцента Сергія Онищенка, виконавцями були здобувачка першого рівня освіти спеціальності 015 Професійна освіта (Енергетика) Анна Хацько та здобувач другого (магістерського) рівня освіти спеціальності 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології) Олександр Медведенко.

Продовжити читання “IZONE Energy – 2023”