Відкриття культурно-мистецької толоки «Великдень єднає»

У понеділок 10 квітня 2023 року розпочалася культурно-мистецька толока із символічною назвою «Великдень єднає». Бердянський державний педагогічний університет спільно з Відділом освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради та Центром дитячо-юнацької творчості імені Євгенії Руднєвої підготували цікаві лекції-презентації, різноманітні майстер-класи, насичену розважальну програму. Протягом найближчих шести днів, із понеділка по суботу, всі зацікавлені матимуть можливість дізнатися про історію і традиції Великодня, особливості його святкування в Україні та Європі.

Продовжити читання “Відкриття культурно-мистецької толоки «Великдень єднає»”

Про діяльність Навчально-логопедичної лабораторії в умовах воєнного стану

Навчально-логопедична лабораторія – структурний підрозділ факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти Бердянського державного педагогічного університету, діяльність якого зорієнтована на задоволення потреб та інтересів здобувачів вищої освіти у підвищенні рівня їх практичних знань, умінь і навичок.

Продовжити читання “Про діяльність Навчально-логопедичної лабораторії в умовах воєнного стану”

Міжнародний день звільнення в’язнів фашистських концтаборів

Пам’ятна дата, що відзначається 11 квітня на честь події, яка мала місце 11 квітня 1945 року. Цю дату, згідно з рішенням Генеральної Асамблеї ООН, було встановлено в пам’ять про інтернаціональне повстання в’язнів найбільшого концентраційного табору – Бухенвальд. Повсталі зуміли зібрати саморобний радіопередавач і зв’язатися з командуванням 3-ї армії союзників генерала Паттона, незабаром передові частини американців увійшли в табір. Саме в цей день останній в’язень вийшов з його воріт із сумно відомим написом “Jedem das Seine” – “Кожному своє”.

Продовжити читання “Міжнародний день звільнення в’язнів фашистських концтаборів”

Актуальні питання моніторингу та оновлення ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування»

20 березня 2023 року за допомогою дистанційних технологій проведено розширене засідання кафедри економіки підприємництва та фінансів з питань моніторингу та оновлення освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування» за ступенями вищої освіти магістра й бакалавра.

Продовжити читання “Актуальні питання моніторингу та оновлення ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування»”